Vrouwen Nederlandse Vrouwen POLL: Welke nieuwslezeres zie je het liefst?

POLL: Welke nieuwslezeres zie je het liefst?

-

POLL: Welke nieuwslezeres zie je het liefst?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Er zitten natuurlijk ook leuke kanten aan de huidige crisissituatie. Veel meer Journaaluitzendingen bijvoorbeeld! Die werken namelijk niet alleen verslavend voor de gemiddelde nieuwsjunkie, maar ook fans van specifieke presentatoren kunnen nu vaker genieten van hun favoriet. Maar wiens hoofd hoop jij na de leader van het NOS Journaal of het RTL Nieuws in beeld te zien? Wie is jouw favoriete nieuwslezer?

Spannend: het melodietje van een extra Journaal. Wat is er gebeurd in de wereld? Welke maatregelen gaat het kabinet nu weer treffen? Maar vooral: wie zit er aan de desk? Zien we het vermoeide hoofd van Jeroen Overbeek of de bezorgde blik van Antoin Peeters, dan trekt de zin in kijken een klein beetje weg.

Maar komt Annechien, Amber, Daphne of Anita in beeld? Dan zijn we één en al oog oor! Ze krijgen hun screentime deze dagen netjes verdeeld, maar we weten zeker dat jij – in een crisissituatie als deze – best je absolute favoriet aan wil wijzen.

Daphne Lammers

Daphne Lammers (1972) is, voor een vrouw die ‘niet zo nodig op tv hoeft’ toch al verdacht lang op de buis als nieuwslezeres. In 2011 begon ze als presentator bij het RTL Nieuws. Daarvoor had ze haar sporen verdiend bij Editie NL en 4 in het Land. De blondine is een goede allrounder: niet te ernstig, niet te jolig. Ze moet de desk helaas wel regelmatig delen met Pepijn Crone.

Amber Brantsen

Amber Brantsen is de droom van elke man. Ze is niet alleen slim en op de hoogte van alles wat er in de wereld speelt, maar ook een echte fitnessjunk en Formule 1-liefhebber! Iedereen zou een Amber naast zich op de bank verdienen. Op het NOS Journaal is ze een frisse verschijning tussen de vele oude kerels. Vind maar eens een screencap waarop ze er niet uit ziet om door een ringetje te halen!

Anita Sara Nederlof

Anita Sara Nederlof is nog niet zo heel lang een vast gezicht bij het RTL Nieuws, maar de jonge blondine doet het verschrikkelijk goed tot nu toe. Ze ‘promoveerde’ van regio-tv naar nationaal, en mag nu de meest serieuze onderwerpen aan het grootste publiek uitleggen. Voor Anita stoppen we direct met zappen.

Lees ook: Westrik goed voorbeeld voor opvolgster Anita Sara

Annechien Steenhuizen

Annechien Steenhuizen is nog helemaal niet oud, maar mag toch wel gezien worden als de ‘godmother’ van het Journaal. Ze is een kei in ernstige blikken, en heeft ook een stem waar de ernst vanaf kan druipen. Ondanks dat is ze ontzettend prettig om naar te kijken én luisteren. Als we slecht nieuws krijgen, dan het liefst van deze powervrouw.

Lees ook: Annechien Steenhuizen speelt in ‘natuurfilm’

Wie is je favoriete nieuwslezeres?

  • Amber Brantsen (43%)
  • Annechien Steenhuizen (42%)
  • Daphne Lammers (8%)
  • Anita Nederlof (7%)

Totaal aantal stemmers: 1.019

Laden ... Laden ...

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Saskia Noort
Willemijn Verkaik
Sylvie Meis
Helene Hendriks
Dyantha Brooks

Laatste nieuws

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Helene Hendriks showt verborgen talenten

Veelzijdige vrouw, die Hélène Hendriks! Wist je dat deze hockeyster / reporter / interviewer/ presentatrice ook een heuse circusact kan verzorgen? Iets met (surprise) balbehandeling en hooghouden...

Geef je mening