Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat is droom van elke man in nauwsluitend pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ashley Zaat ziet er fantastisch uit in haar nauwsluitend pakje. Wat ze in haar handen heeft wordt elke man nog blijer van.

Ashley Zaat is wekelijks te zien bij Vandaag Inside. Een genot voor je ogen staat er dan achter de bar. Ze draagt altijd de leukste en meest verleidelijke outfits. Maar wat Ashley Zaat nu draagt zie je zeker niet elke dag. Haar nieuwste pakje is om je vingers bij af te likken. En wat Ashley in haar handen heeft, dat is pas echt de droom van elke man.

Lees ook: Foto: Ashley Zaat (Vandaag Inside) loopt blauw aan bij spannend optreden

Ashley Zaat laat elke man smelten met verleidelijke video

De prachtige blondine Ashley Zaat heeft recent een nieuw filmpje gemaakt. Dit deed ze in een nauwsluitend en zeer strak pakje. Wie Ashley Zaat nog niet kende van Vandaag Inside kent haar na dit promotiefilmpje zeker. Een prachtige dame zoals zij vergeet je niet snel. Wat Ashley Zaat in haar handen heeft, laat ook elke man smelten. Alsof het pakje nog niet genoeg was, heeft ze ook een metertje bier in haar handen. Dit is een duo wat in je stoutste dromen nog niet eens werkelijkheid word. Toch laat de prachtige barvrouw nu elke man zijn droom uitkomen. Kijk maar snel!

Ashley Zaat is sinds kort eigen bedrijfje begonnen

De prachtige blondine is haar eigen bedrijfje begonnen. Daar is ze enorm trots op en dus deelt ze dit dan ook helemaal op haar eigen manier. Ze is namelijk verkleed als een soort vogel. Met een opvallend blauw pakje staat ze te poseren voor de perfecte foto. Ze slaat dan ook letterlijk haar vleugels uit voor de foto. Het doorschijnend pakje laat niets aan de verbeelding over. Wanneer je weet wat voor bedrijf de VI-barvrouw is begonnen, is het allemaal een stuk minder gek. Ashley Zaat gaat namelijk de entertainment business in. Hiervoor moet ze allemaal opvallende en doorschijnende pakjes aan doen. Wie Ashley Zaat volgt op sociale media ziet dat haar nieuwe bedrijf van alle markten thuis is. Van haringmeisje tot Mega Mindy, niks is te gek voor de prachtige blondine!
Op deze vrolijke foto is Ashley Zaat een wandelende bar

Waar Ashley Zaat normaal achter de bar staat is ze nu letterlijk de bar geworden. De bier schenkende blondine was namelijk een ‘champagne vrouwtje’. Waar ze normaal drank vanuit de bar schenkt, schenkt ze het nu vanaf haar opvallend outfitje. Een lekker kort zwart rokje en een diepe decolleté maakt haar outfit helemaal af. De mannen van de voetbalvereniging waar Ashley Zaat te werk ging keken hun ogen uit. Die waren absoluut tevreden.
Ashley Zaat is een oer-Nederlandse dame

Oer-Nederlands ging de knappe blondine te werk. In een prachtig Nederlands outfitje deelde ze wel iets heel zoutigs uit. Ze ging namelijk lekkere zoute haring uitdelen. Het outfitje van de prachtige Ashley Zaat misten alleen nog de traditionele klompen. Haar mooie benen in de hakken die zij droeg maakt het allemaal goed. Met haar beeldschone lach kan niemand nee tegen haar zeggen. De haringen zijn in ieder geval opgekomen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!