AnneKee Molenaar shockeert volgers met extreem harige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De modieuze AnneKee Molenaar deelt een foto met haar volgers die we niet van haar gewend zijn! Haar volgers raken in shock van wat ze te zien krijgen!

AnneKee Molenaar poseert uitdagend tijdens vakantietrip

AnneKee Molenaar zet haar prachtige lange blonde haren eens even in het zonnetje! Mevrouw Molenaar is lekker aan het genieten in de stad Parijs in Frankrijk. AnneKee is zeer modieus en zal zich dus goed vermaken in de stad waar het allemaal om mode draait. Zo te zien heeft ze een heerlijk appartementje midden in de stad. Na een dagje flink shoppen, trekt AnneKee al haar kleren uit en springt ze lekker in haar roze badjas. Ze is niet alleen, haar vriend, de enige échte Mathijs de Ligt wordt aan het werk gezet en mag flink wat foto’s maken van AnneKee. We mogen Mathijs de complimenten geven want er is een héél mooi kiekje uitgerold! Op de foto poseert AnneKee bedachtzaam met haar elleboog op de balkonreling en haar hoofd leunend op haar hand. De mooie blonde lange haren komen prachtig naar voren op de foto. Ze krijgt allemaal positieve reacties van haar volgers!

Lees ook: AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

AnneKee Molenaar wordt flink verrast door Mathijs de Ligt

De vriend van AnneKee Molenaar, Mathijs de Ligt legt haar helemaal in de watten met Valentijnsdag. Als ze binnen komt bij haar hotelkamer, hangt het hele plafond vol met hartjes-ballonen, rozenblaadjes en grote ballonen die zeggen ‘ik hou van je’! Dus Mathijs de Ligt weet wel hoe hij zijn vriendin moet verwennen. De twee hebben met Valentijn heerlijk door de stad gelopen, gingen lekker uiteten en hebben natuurlijk de Eiffeltoren bezocht! Daar hebben ze de nodige foto’s gemaakt en die zien we terug op haar Instagram-profiel. Het koppel is nu al meerdere jaren bij elkaar en het geluk straalt eraf. Ze reizen samen naar ontzettend veel plekken, en ze zijn heel vaak samen. Het was voor AnneKee een flinke rollencoaster in het begin van de relatie door alle aandacht, maar het lijkt erop dat ze er aan gewend is geraakt. Ondertussen heeft AnneKee bijna 500.000 volgers alleen al op Instagram.

Lees ook: Foto: Annekee Molenaar bezorgt Matthijs de Ligt extreem goed uitzicht op strand
Yoga drukt Annekee Molenaar in allerlei vormen

Wanneer de spotlight constant op je staat, wil je natuurlijk graag in vorm blijven. AnneKee Molenaar doet dat onder andere met yoga. Dat doet ze natuurlijk ook voor haar mentale gezondheid. Daarbij doet ze ook nog eens ademoefeningen en andere rustgevende dingen zoals lezen en schrijven. Onlangs plaatste ze een reeks foto’s en video’s op haar Instagram waarin ze al die ‘mindfulness’ deelt met haar volgers. Ze plaatst een versnelde video van haar hele yogaroutine die ze doet in een super klein sportpakje. Daarbij plaatst ze een video van haar waar ze op haar buik ligt met een schriftje voor zich en een koptelefoon op. Dromerig is ze bezig met verschillende dingen opschrijven. Het lijkt net een scène uit een film!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!