AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Babyface van AnneKee Molenaar

Uiteraard deelt AnneKee Molenaar veel foto’s van zichzelf op Instagram. Het model heeft veel foto’s van haar werk die ze deelt. Is het niet van haar modellen carrière, dan is het wel samen met haar vriend. Voetballer Matthijs de Light vormt met haar namelijk een echt power couple. Echter koos AnneKee nu voor een foto van een tijdje geleden. Uiteraard is de dame niet van de ene op de andere dag zo knap geworden als dat ze nu is, maar dat ze vroeger er zo uit zag hadden we niet verwacht. Op die leeftijd hadden we al kunnen zien dat de dame een succesvol model zou worden. De dochter van oud-voetballer Keje Molenaar was met zo een bekende vader natuurlijk al bestemd voor de spotlights.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Wereldreiziger Annekee Molenaar

De foto die AnneKee plaatste, is gemaakt in Australië. Daar was ze op haar achttiende blijkbaar. NU reist ze ook nog veel. Naast de vakantiekiekjes die we voorbij zien komen op haar Instagram, reist ze ook voor haar werk. Daarbij komen ook nog de tripjes die ze maakt voor het werk van haar vriend. Vaak support ze hem ook als hij in het buitenland wedstrijden moet spelen. Dat is natuurlijk ontzettend lief. Ze zal van haar vader vast ook tips gekregen over wat fijne support is tijdens een wedstrijd. Naast dat haar vader een voetballer was bij Ajax en haar vriend daar nu ook speelt, zijn er meer overeenkomsten met haar ouders. Zo is haar moeder advocate en heeft AnneKee zelf ook rechten gestudeerd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Beelden van de huidige tijd

AnneKee nam dus een wilde weg door een foto te plaatsen van vroeger, maar dat doet niet af naar aan de plaatjes van nu. We zien veel van de dame haar leven voorbij komen. Haar vriendinnen, huisdieren, uitjes en veel meer. Dat vinden haar volgers leuk, de dame is op Instagram erg populair. Ze krijgt veel leuke reacties en iedereen is enthousiast over haar kledingstijl en uiterlijk. Wat natuurlijk niet gek is met haar mooie lichaam en schattig gezichtje. De dame is zich wel bewust van het feit dat ze alleen goede foto’s van zichzelf online zet. Ze heeft daarom ook wel eens gepost over dat andere meiden niet onzeker moeten worden door hoe zij eruit ziet. Dat siert haar wel, maar mensen zullen toch voornamelijk kijken naar de leuke foto’s. Zelf gaf ze ook aan dit soms moeilijk te vinden omdat ze alleen perfecte foto’s wilt delen en daarom soms goede foto’s niet goed genoeg zijn. Dit deelde de dame op haar vierentwintigste verjaardag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!