Foto: Annekee Molenaar bezorgt Matthijs de Ligt extreem goed uitzicht op strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone AnneKee Molenaar heeft besloten om haar grote liefde Matthijs de Ligt eens even goed te verwennen tijdens hun vakantie…

AnneKee Molenaar laat zich kieken van achterkant

We kennen AnneKee Molenaar allemaal als de prachtige, blonde vriendin van voetballer Matthijs de Ligt. Regelmatig zet ze prachtige foto’s op haar Instagram. Sommige mensen zeggen zelfs dat ze lijkt op een karakter uit de serie Game of Thrones. Matthijs mag zichzelf dan ook zien als een gelukkig man! AnneKee is gelukkig ook erg blij met haar lieve mannetje en geeft hem op z’n tijd dan ook een aantal lekkere cadeautjes. Onlangs mocht hij foto’s van haar maken op het strand. Het gaat hier niet om gewone kiekjes waarop ze lief naar de camera lacht. Nee, het gaat hier om heerlijke foto’s van haar achterkant. Die foto’s kwamen tevoorschijn op Instagram en dus werd het óók een heerlijk cadeautje voor haar Instagram volgers en fans. Ga zo door AnneKee! Wij vinden het heerlijk om te genieten van jouw prachtige foto’s!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

AnneKee Molenaar tuit lipjes voor de camera

Als je zo’n mooi gezichtje hebt als de prachtige AnneKee Molenaar, is het logisch dat de mannen voor je in de rij staan. Dat niet alleen, want beeldschone modellen als AnneKee hebben ook bedrijven en verschillende merken voor ze in de rij staan. Onlangs heeft ze een foto geplaatst op haar Instagram in samenwerking met het merk Armani. Het gaat in dit geval om het make-up merk van de bekende man Giorgio Armani. Het kiekje is van heel dichtbij genomen bij het gezicht van AnneKee. Ze kijkt verleidelijk weg van de camera terwijl ze met haar vinger op haar getuite lipjes duwt. Het is weer een prachtige foto van een prachtig meisje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

AnneKee Molenaar deelt schaars gekleed haar yoga routine

Wanneer de spotlight constant op je staat, wil je natuurlijk graag in vorm blijven. AnneKee doet dat onder andere met yoga. Dat doet ze natuurlijk ook voor haar mentale gezondheid. Daarbij doet ze ook nog eens ademoefeningen en andere rustgevende dingen zoals lezen en schrijven. Onlangs plaatste ze een reeks foto’s en video’s op haar Instagram waarin ze al die ‘mindfulness’ deelt met haar volgers. Ze plaatst een versnelde video van haar hele yogaroutine die ze doet in een super klein sportpakje. Daarbij plaatst ze een video van haar waar ze op haar buik ligt met een schriftje voor zich en een koptelefoon op. Dromerig is ze bezig met verschillende dingen opschrijven. Het lijkt net een scène uit een film! Ook plaatst ze een video van zichzelf waar ze aan het mediteren is bij prachtig blauw en helder water. In het bijschrift zet ze: “Je zal jezelf later bedanken wanneer je je favoriete oefeningen hebt gevonden…” Wijze woorden, AnneKee!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?