Anna Nooshin laat volgers schrikken met vreemde foto van nieuw gezicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin heeft normaal gesproken een van de meest knappe gezichten van Nederland, maar op deze foto zit dat net even anders. 

Meestal wordt Anna Nooshin omschreven als een van de knapste vrouwen van Nederland. Met haar verleidelijke blik maakt ze alle mannen gek. Maar op haar nieuwste foto heeft ze opeens niet meer zo’n knap gezichtje. Daar ziet ze er toch ineens heel anders uit. En daar schrikken haar volgers toch wel behoorlijk van, want die zijn natuurlijk de beeldschone Anna gewend. Anna werkt aan een geheim project, waar ze flink voor in de make-up moet. En dat ziet er dan wel erg bijzonder uit.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin staat voor schut bij start van haar nieuwe serie

Anna Nooshin werkt al maanden aan geheim project

Haar hele gezicht zit van boven tot onder verpakt in gips. En dat ziet er op de foto toch wel een beetje eng uit. desalniettemin gaat Anna er gewoon voor. Waar deze aparte look dan voor bedoeld is? Dat houdt ze liever nog even geheim. Maar het is een project waar Anna blijkbaar al maanden mee bezig is. Ze kan dan ook niet wachten  totdat mensen het resultaat kunnen aanschouwen. Na een paar uur mag het gips weer af en Anna kan niet opgeluchter zijn. Ze kan eindelijk haar gezichtje weer voelen. En het knappe gezicht van Anna is toch wel iets mooier om naar te kijken, dan zo’n dikke laag gips.

Anna deelt klein voorproefje op foto

Ze mag nog niet veel over het project vertellen, maar toch weet Anna een klein voorproefje te delen op haar Instagram. Daar deelt ze een of ander masker van een raar wezentje. Waarvoor het masker precies bedoeld is, dat wordt nog niet duidelijk, maar Anna is duidelijk enthousiast over het project. Hopelijk komt ze binnenkort met meer informatie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...