Anna Nooshin is de mooiste influencer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Afgelopen woensdag stelden we je de vraag: ‘Wie is de mooiste influencer, Anna Nooshin of Monica Geuze?’. De stemmen zijn inmiddels geteld en de winnares is bekend!

Wie is de mooiste influencer?

Het was lang spannend tussen de vloggende Anna Nooshin en Monica Geuze. De Mannenzaken-lezers weten beide bekende dames dan ook zeker wel te waarderen. Maar, er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn.

Anna Nooshin wint Battle of the Babes van Monica Geuze

Anna Nooshin wint deze Battle of the Babes van haar ‘rivaal’ Monica Geuze. Het was echter zo zeker nog niet dat onze Anna er met de winst vandoor zou gaan. Beide dames gingen namelijk vrij gelijk op. En dat zien we ook terug in de einduitslag. Anna Nooshin kreeg 60% van de stemmen en liet Monica Geuze, met 40% van de stemmen, dan ook net achter zich.

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!