Anna Nooshin en Chantal Janzen doen ‘kussengevecht’ op afstand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het verhaal dat vrouwen tijdens slaapfeestjes altijd kussengevechten houden lijkt niet meer dan een fantasie. Toch vindt er deze dagen op het internet toch een soort bloot gevecht met kussens plaats. Anna Nooshin en Chantal Janzen doen mee. Het is vast niet helemaal wat je hoopte, maar ook dit soort pillowfights pakken we dankbaar mee in deze tijden.

Het internet wordt op dit moment overspoeld met Instagramposts over ’n nieuwe challenge. Normaal gesproken kunnen die onzinnige rages je natuurlijk gestolen worden, maar zodra je weet dat onder andere Anna Nooshin en Chantal Janzen erbij betrokken zijn is het lastig om niet even een kijkje te nemen.

Lees ook: Chantal Janzen speelt internet uit

Anna Nooshin doet voor

Modemeisje Anna Nooshin pakt zo’n lollig bedoelde challenge natuurlijk met beide handen aan. Om de #quarantinepillowchallenge met succes te voltooien, moeten eerst al je kleren uit. Vervolgens bind je het grootste kussen dat je in huis hebt met een riem tegen je voorkant aan. Zo lijkt het net alsof je een enorme zachte jurk aanhebt, of zoiets.

Klinkt vreemd, en dat is het ook. Maar Anna vult deze debiele regels natuurlijk op modieuze manier in, waardoor ze er toch pico bello uit ziet. Op haar feed is er namelijk geen plaats voor lelijke plaatjes. Zo speelt ze het klaar om ook de look ‘kussen en riem’ volledig te nailen – dat mag je best talent noemen.

Chantal Janzen vecht met kussen

Bij Chantal Janzen ziet de challenge er veel minder effortless uit dan bij Anna. Sterker nog, wat er op de reeks foto’s van de blonde presentatrice te zien is mag best een kussengevecht genoemd worden. Nuchtere Chantal laat zien dat het veel moeite kost om een ‘perfect plaatje’ te schieten voor zo’n stomme challenge. Uiteindelijk geeft ze het gewoon op. Er zijn immers belangrijkere dingen in het leven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.