Anna Nooshin en Chantal Janzen doen ‘kussengevecht’ op afstand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het verhaal dat vrouwen tijdens slaapfeestjes altijd kussengevechten houden lijkt niet meer dan een fantasie. Toch vindt er deze dagen op het internet toch een soort bloot gevecht met kussens plaats. Anna Nooshin en Chantal Janzen doen mee. Het is vast niet helemaal wat je hoopte, maar ook dit soort pillowfights pakken we dankbaar mee in deze tijden.

Het internet wordt op dit moment overspoeld met Instagramposts over ’n nieuwe challenge. Normaal gesproken kunnen die onzinnige rages je natuurlijk gestolen worden, maar zodra je weet dat onder andere Anna Nooshin en Chantal Janzen erbij betrokken zijn is het lastig om niet even een kijkje te nemen.

Lees ook: Chantal Janzen speelt internet uit

Anna Nooshin doet voor

Modemeisje Anna Nooshin pakt zo’n lollig bedoelde challenge natuurlijk met beide handen aan. Om de #quarantinepillowchallenge met succes te voltooien, moeten eerst al je kleren uit. Vervolgens bind je het grootste kussen dat je in huis hebt met een riem tegen je voorkant aan. Zo lijkt het net alsof je een enorme zachte jurk aanhebt, of zoiets.

Klinkt vreemd, en dat is het ook. Maar Anna vult deze debiele regels natuurlijk op modieuze manier in, waardoor ze er toch pico bello uit ziet. Op haar feed is er namelijk geen plaats voor lelijke plaatjes. Zo speelt ze het klaar om ook de look ‘kussen en riem’ volledig te nailen – dat mag je best talent noemen.

Chantal Janzen vecht met kussen

Bij Chantal Janzen ziet de challenge er veel minder effortless uit dan bij Anna. Sterker nog, wat er op de reeks foto’s van de blonde presentatrice te zien is mag best een kussengevecht genoemd worden. Nuchtere Chantal laat zien dat het veel moeite kost om een ‘perfect plaatje’ te schieten voor zo’n stomme challenge. Uiteindelijk geeft ze het gewoon op. Er zijn immers belangrijkere dingen in het leven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!