Andy van der Meijde schotelt jarige dochter (12) drank-taart voor

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is feest in huize van der Meijde, want de dochter van Andy is 12 jaar geworden. Alleen geeft Andy haar wel een heel vreemd cadeau…

Andy van der Meijde is er vroeg bij

Het is niet de eerste keer dat Andy van der Meijde iets opvallends doet, waarmee hij mogelijk veel kritiek krijgt. Deze keer haalt hij een bijzondere actie uit op de verjaardag van zijn dochter. Die is namelijk net 12 geworden en dat vraagt natuurlijk om een feestje. En op een goed feestje hoort natuurlijk taart. Andy heeft zelf de taart geregeld, alleen daar zit een flesje Flügel in. En dat kan toch niet helemaal de bedoeling zijn voor een meisje van 12? Het is een opvallende taartkeuze. Andy van der Meijde kan niet bepaald rekenen op steun vanuit zijn publiek voor deze keuze.

Heeft Andy van der Meijde zich vergist?

Je wil er als ouder natuurlijk graag bij zijn als je kind iets uitprobeert, maar bij de familie van der Meijde start dat wel erg vroeg. Zo zijn de meeste mensen het er over eens dat dit niet bepaald thuishort op de taart van een meisje van 12. Zou Andy zich vergist hebben en de verkeerde taart hebben meegenomen? Of is de drank stiekem bedoeld voor hemzelf, zodat hij makkelijker het feestje van zijn dochter vol weet te houden. De meest voor de hand liggende verklaring is, Andy kennende, dat de voetballer een flauwe grap uit probeert te halen met zijn volgers. Hoe dan ook, hij zal bij de volgende aflevering van Veronica Offside even toelichting moeten geven!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!

Jade Anna in laat je naar adem snakken met heerlijke foto’s in piepklein broekje

Jade Anna heeft een prachtige nieuwe foto gemaakt en al haar fans staan daar van te kijken.