André en Bridget hebben hun eigen GTST-aflevering

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland en André Hazes hebben het druk met elkaar. Na een stormachtig begin dobbert hun liefdesbootje nu in rustig water, maar de nasleep van de grote MILF-inruilactie van Dré is nog voelbaar. Daarom werd Hazesland nu eens niet gespot in een Amsterdams restaurant, maar in de rechtbank.

Het leven van een Bekende Nederlander blijkt niet altijd rozengeur en maneschijn. In het geval van André Hazes (25) en Bridget Maasland (45) gaat dit eerder over tijdschriftcovers en krantenkoppen. Als het helemaal lekker met je gaat, is dat waarschijnlijk niet zo’n groot probleem. Op het moment dat je in een kwader daglicht gesteld wordt, kunnen de spanningen hoog oplopen. Dan lijk je plots het jongste gezin van GTST-dorp Meerdijk.

Privézaken openbaar

Wanneer je dan ook nog eens een relatie aangaat met de kleinste, grote rokkenjager van het land (André Hazes), kun je verwachten dat er een storm opkomt. Dat laatste overkwam Bridget Maasland op het moment dat ze een in stuk van weekblad Privé las dat ze al een wilde avond met André had gehad op de bruiloft van Patty Brard. Volgens Bridget is André destijds niet in haar maas geland, en eist ze daarom een schadevergoeding van Privé. (tekst loopt door onder foto)

De twee tortelduifjes wanen zich een beetje Rico Verhoeven. Samen staan ze sterk, ook als ze beiden een zaak hebben tegen hetzelfde tijdschrift. Weekblad Privé is volgens de twee BN’ers stout geweest en moet dus boeten. De zaak met André werd al eerder afgedaan met een schikking en een openbaar excuus van het weekblad, dat André Jr. Jr. (zoon van André en Monique) op de cover zette nadat zijn vader en moeder ‘officieel’ uit elkaar waren gegaan.

Justin Timberlake-model

Deze hele kwestie is natuurlijk enorm vervelend voor de betrokkenen – want je bent echt niet blij met al die publiciteit, je kop voor de camera en die microfoon onder je neus. Dat je leven op een soap-aflevering lijkt, dat hoeft niet per sé iets nieuws te zijn voor bekende mensen.

Een kleine maand terug ging bijvoorbeeld Justin Timberlake nog flink door het stof omdat hij met zijn dronkenmanshanden aan een ‘vreemde’ vrouw zat. De reactie van iemand in zijn omgeving was ongeveer net zo tactvol als het persbericht waarmee André zijn relatie met Monique beëindigde. ‘Zijn beveiliging moet ervoor zorgen dat dit soort aangelegenheden altijd in een besloten bar plaatsvinden. Niet bij een raam, en al helemaal niet op een balkon’, zei een insider over de Timerlake-zaak. Want achter gesloten deuren kun je natuurlijk veel beter voelen.

De tijd zal uitwijzen hoe deze aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden gaat aflopen. De soapserie kan wel een boost gebruiken. Mocht het nieuwe gezin in de langstlopende soap van Nederland (met Kees & Co-acteur Johnny Kraaijkamp aan het hoofd) niet de oplossing bieden voor RTL, kan het altijd overwegen de familie Hazesland op te nemen in de gemeente Meerdijk.

Vorig artikel
Volgend artikel

Laatste nieuws

Sylvana IJsselmuiden maakt volgers alvast warm met duizelingwekkend jurkje

Sylvana IJsselmuiden heeft een soort teaser voor een nieuw...

Foto: Sterre Koning knalt bijna uit haar uitpuilende shirtje

Zangeres Sterre Koning heeft een nieuwe reeks aan foto's online gezet en die zijn toch een partij mooi om te zien!

Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar magistrale vormen zien in strak sportpakje

Atlete Lieke Klaver maakt het erg heet tijdens de koude dagen met haar magistrale vormen in een strak sportpakje...