Rico Verhoeven duikt ‘De Villa’ in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Rico Verhoeven

Nog even wachten en dan begint de ‘Strijd der Titanen’ tussen Rico Verhoeven en Badr Hari. Als voorbereiding vond Rico het wel tijd om er even tussenuit te piepen. Waar zit ‘ie en wat doet ‘ie dan?

Voor de kraker die gaat plaats gaat vinden op 21 december moeten zowel Badr als Rico natuurlijk topfit zijn. Beide hebben grote praatjes gehad die ze waar zullen moeten maken in de ring. En om dat waar te kunnen maken, moet je je als sporter natuurlijk goed voorbereiden, zowel fysiek als mentaal.

Iedereen heeft daar zo z’n eigen maniertjes voor. Zo zal Rafael van der Vaart voor een belangrijke dartwedstrijd eerst even wat frikandelletjes naar binnen werken. Van toptennisser ‘Rafa’ Nadal weten we dat hij een heel boekwerk aan rituelen uitvoert voor- en tijdens de wedstrijd. Michael van Gerwen daarentegen trekt tegenwoordig zijn sokken op als houvast tijdens de wedstrijd. Tja, je moet wat hè.

voor de wedstrijd

Wat vaak gezegd wordt, is dat sporters beter presteren als ze van tevoren even flink hebben lopen rampetampen. Of het ook daadwerkelijk helpt, daar worden verschillende dingen over geschreven. Maar het zal je vast en zeker geen moeite kosten om voor te stellen dat sommige sporters geen nee zeggen tegen een stevig portie worstelen met vrouwlief. Vooral niet als je vrouw Rose Betram, Mikky Kiemeney of Ann-Kathrin Brommel heet.

Als dat ook jouw ‘stijl’ is om je voor te bereiden op een belangrijke prestatie, dan doe je er goed aan het niet direct voor het belangrijke moment te doen. Door komt er namelijk oxytocine vrij. En dat zorgt er simpel gezegd voor dat je rustig en lief wordt, in plaats van scherp en gretig. Wellicht dat de spelers van Feyenoord en PSV teveel het bed zijn ingedoken voor de wedstrijden dit seizoen? (tekst loopt door na foto’s)

Rico’s Villa

De locatie van de villa waar Rico zich heeft teruggetrokken is onbekend. Wel schijnt het ergens in een bosrijk gebied te zijn. Vooralsnog zit hij daar naar eigen zeggen met een privé kok en zijn coach. Later sluiten zijn krachttrainer en mental coach aan.

Klinkt wel een beetje suf of niet Rico? Die voorbereiding kan wel iets spannender. Iets meer Sex, drugs & Rock ’n Roll. Geheime villa? Hier gaan de gedachten meteen naar RTL-achtige taferelen. Of misschien dat je iets kan leren van Matthew McConaughey. Die geeft in de film Wolf of Wall-street wel een mooie tip om rustig te blijven.

Geen voorbereiding, wat dan?

Het mag duidelijk zijn dat je in ieder geval íets om handen moet hebben voordat je iets spannends gaat doen. Hoe groot of stoer je ook denkt te zijn, een houvast hebben we allemaal nodig. Waarom? Anders gaan we namelijk gekken dingen doen uit angst en onzekerheid. Kijk maar naar Joachim Löw, trainer van het Duitse nationale elftal.

Deze trekzak heeft de spanning niet zo goed onder controle en zit daarom tijdens een wedstrijd regelmatig even aan zijn klokkenspel en sterretje. Hij grijpt belangrijke wedstrijden altijd aan als hét moment om even een tarreltje tussen zijn naad vandaan te halen en er een balletje van de draaien!

Laatste nieuws

Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen.