Amber Brantsen moet F1-uitzendingen Viaplay redden na storm van kritiek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen is dé presentatrice van het nieuwe Formule 1 platform Viaplay. Helaas vielen de eerste uitzendingen van het nieuwe F1-platform nogal tegen. Het enige positieve is toch dat we naar Amber kunnen kijken!

Het nieuwe Formule 1-seizoen is weer begonnen en iedereen kan niet wachten voor alle spannende races die in het verschiet liggen. Sinds dit seizoen heeft Ziggo de rechten om de Formule 1 uit te zenden niet meer. Daarom is de Formule 1 nu te zien via Viaplay. Het Zweedse bedrijf mag dus met de eer strijken en heel Nederland voorzien van de races én het hele mediacircus rondom de Formule 1-wereld.

Helaas klinkt het allemaal mooier dan dat het daadwerkelijk was. De allereerste uitzending was namelijk één grote flop. Zo ging iedereen op Twitter al gelijk los over de slechte kwaliteit en gaven veel mensen aan dat ze liever terug wilden naar de oude en vertrouwde presentatoren. Voorheen hoorden we altijd Olav Mol en Jack Plooij commentaar geven op de wedstrijden en voorbereidingen. Viaplay heeft er voor gekozen om ook hierin een andere weg in te slaan.

Storm van kritiek op uitzending ViaPlay

De eerste uitzending werd tijdens de testdagen in Bahrein uitgezonden. Mensen waren totaal niet te spreken over de switch naar Viaplay, zo ging het commentaar los op Twitter en werd er zelfs gesmeekt om Ziggo weer terug te krijgen. Het beeld was zo slecht dat het eerder leek op een uitzending van tien jaar geleden en de eerste nieuwe presentator viel ook absoluut niet in de smaak. Een flinke tegenvaller dus voor onze Zweedse vrienden.

Lees ook: https://mannenzaken.nl/nieuws/foto-amber-brantsen-onthult-nieuwe-f1-studio-van-sportzender-viaplay/

Amber Brantsen zorgt voor leuke beelden

De 32-jarige Amber Brantsen kreeg de eer om te gaan werken voor Viaplay. Zo was Amber eerder altijd te zien bij het NOS Journaal als nieuwslezeres. Amber heeft altijd aangegeven een heel groot fan te zijn van F1 en daarom pakt ze logischerwijs deze kans bij ViaPlay met beide handen aan. Amber begon met goede moed, maar na alle boze reacties zal ze ook niet heel blij zijn. Gelukkig had niemand wat te zeuren over Amber want de knappe presentatrice deed de uitzending erg goed. Viaplay heeft dus totaal de plank misgeslagen op veel punten, maar het regelen van een leuke, knappe presentatrice is wel gelukt. Zo zaten er dus toch hoogtepunten aan die eerste uitzending.

Mercedes doet niet mee dit jaar

Elk jaar voorafgaand aan een nieuw seizoen Formule 1 pakt Mercedes de rol van underdog. De grote rivaal van Max Verstappen tempert zoals gewoonlijk alle verwachtingen. Volgens Lewis Hamilton is zijn auto van Mercedes nog lang niet goed genoeg en moet er nog veel aan veranderd worden. Dit soort gedrag zien we wel vaker van onze Mercedes-vrienden, maar dit seizoen lijkt het er verdacht veel op dat de auto van Mercedes inderdaad minder is dan vorige seizoenen. Dat belooft nog wat voor de titelkansen van onze Max Verstappen.

Amber Brantsen wacht spannend F1-seizoen

In Bahrein viel het meteen al op dat de mannen die voor Mercedes rijden het daadwerkelijk niet goed deden. Meervoudig kampioen Lewis Hamilton is niet in de topvorm die we van hem gewend zijn. Ferrari komt wel ineens bovendrijven als geduchte concurrent van Max Verstappen en zijn team van Red Bull. Dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat er in vergelijking met vorig seizoen veel meer teams mee zullen kunnen doen voor de bovenste plaatsen. Dus daar kan Amber Brantsen haar vingers bij af gaan likken dit seizoen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?