Foto: Amber Brantsen onthult nieuwe F1-studio van sportzender Viaplay

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat wordt dit komende F1-seizoen het decor van de overwinningen van Max Verstappen? Viaplay-presentatrice Amber Brantsen geeft je een kijkje achter de schermen…

Vorig jaar raakte Ziggo Sport de uitzendrechten van Formule 1 kwijt. Het was niet langer te houden voor de streamingdienst, omdat de tarieven te sterk waren gestegen. Vanaf dit seizoen verhuist de Formule 1 van Ziggo Sport naar nieuwe zender Viaplay. De presentatrice van Viaplay F1, Amber Brantsen, geeft ons een rondleiding door de gloednieuwe mooie studio. Hierbij neemt ze je mee langs een aantal collega’s, en laat ze de verschillende hi-tech schermen zien waarmee ze Max Verstappen dit jaar gaan volgen en analyseren. Maar waarom is Amber nu al in de studio? Het nieuwe F1 seizoen begint pas op 20 maart, maar de testdagen zijn al begonnen. De Coureurs testen hun voertuigen en maken de eerste kilometers, en ook de zenders kunnen een beetje warmdraaien!

Amber Brantsen is nu F1-kenner bij Viaplay

Je kan Amber kennen van NOS. Ze maakte onlangs de overstap van NOS naar Viaplay. Veel mensen waren het hier niet mee eens. Kijkers vonden Amber niet passen bij Formule 1, aangezien ze dankzij het NOS Journaal en Nieuwsuur een ‘braaf’ en stijf imago zou hebben. Amber zette een bericht op Instagram, om NOS te bedanken voor de 7.5 jaar dat ze in dienst is geweest. ”7.5 jaar, van stagiaire naar presentator. What a ride! Dag lieve Nos”.  Haar volgers reageren; ”Pffff, daar gaat je F1 race…”, ”Nou bedankt voor het verpesten van een hele F1 geschiedenis in Nederland, jullie worden bedankt”, ”Vies arrogant wijf”. Toch kreeg Amber ondanks alle negativiteit, ook positieve berichten. Men wenste haar succes; ”Van harte!”, ”Jammer dat je weggaat, succes”, ”Veel plezier en succes bij Viaplay!”. Duidelijk is dus dat de meningen verschillen over de overstap van Amber. Wat veel mensen niet weten is dat Amber misschien wel één van de grootste F1-fans onder Nederlandse presentatoren is. Ze bezocht zelfs verschillende Grands Prix vóór ze überhaupt met Viaplay in aanraking kwam. Dat kunnen veel zelfbenoemde ‘die hard’ Nederlandse fans niet zeggen!

F1-Testweek in Bahrein

Het nieuwe seizoen gaat op 20 maart van start. Van donderdag 10 tot 12 maart kunnen de teams en coureurs nog volop hun voertuig uittesten en verbeteren. Deze testweek zal plaatsvinden in Bahrein, de kleine eilandstaat in de Perzische golf. Ook zullen de testdagen te zien zijn op tv, in tegenstelling tot de voorgaande testdagen. Dit komt door de nieuwe streamingdienst Viaplay. Pech dus voor de trouwe Ziggo Sport kijkers, vanaf volgend seizoen moet iedereen het met Viaplay doen, wat dus ook betekent dat er een nieuw abonnement aangeschaft moet worden. Het nieuwe seizoen zal dus 20 maart van start gaan, met als nieuwe nummer 1 onze eigen Max Verstappen.

Amber spreekt zich uit over eetstoornis

Amber Brantsen heeft in het verleden een boek uitgebracht. Dit boek stond in het teken van haar eetstoornis, die na haar middelbare schoolperiode plaatsvond. Ze kreeg anorexia. Een moeilijke en intense periode volgde waarin duidelijk werd dat hoeveel hulp ze ook kreeg, ze het uiteindelijk zelf moest doen. Amber deelt in dit mooie aangrijpende boek haar eigen ervaring met de eetstoornis anorexia. Het boek was populair en is nog steeds te koop op allerlei verschillende sites. Amber sprak er vorig jaar over bij Jinek; ”Ik raakte alles kwijt”. Gelukkig heeft Amber deze zware tijd achter zich kunnen laten, en leeft ze nu haar droom!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!