Alice Kappenburg (19) deelde vlak voor Big Brother-avontuur heerlijke foto op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Big Brother zit weer vol met mooie kandidaten en de jonge Alice Kappenburg is zeker geen uitzondering op de regel. 

In het meest veelbelovende televisieprogramma van dit jaar, Big Brother 2024, staat er weer veel avontuur te wachten. Er is namelijk een deelneemster die iedereen nu al in haar greep houdt. De charmante Alice Kappenburg uit Groningen doet de harten van mannen in heel Nederland al sneller kloppen. En ook binnen het huis heeft ze met haar charme alweer veel punten gescoord bij de andere bewoners. Deze blonde dame gaat het absoluut ver schoppen. Normaal plaatst Alice best wel veel op haar social media. Maar vanwege Big Brother kan dat natuurlijk niet. Net voor ze het huis in ging, plaatste ze al een flink hoeveelheid leuke kiekjes. Zo hoefde de mensen buiten het huis niet zoveel van haar te missen. En die foto’s zijn toch een partij leuk!

Lees ook: Foto: Knappe blondine Alice (19) laat zich meteen zien in nieuwe seizoen Big Brother

Alice Kappenburg uit Big Brother houdt mensen in haar greep met mooie foto

Er zijn veel dingen om van te genieten met Alice Kappenburg. Wat dacht je bijvoorbeeld van haar spontane persoonlijkheid of haar enorme berg enthousiasme. Ze is met haar negentien jaar wel de jongste deelneemster aan Big Brother dit seizoen, maar dat houdt de blondine zeker niet tegen. Ze is vastberaden om Big Brother 2024 te winnen. De stoere fitgirl weet wat ze wil en is niet bang om dat te halen. Ze weet heel erg goed hoe ze haar stempel moet drukken. Dat maakt haar ook zo ontzettend leuk om naar te kijken.

Lees ook: Big Brother-presentatrice Geraldine Kemper ontmaskert zichzelf als online gluurder

Alice Kappenburg houdt niet van het woord ‘influencer’

Als je het Alice vraagt, dan vindt ze het woord ‘influencer’ echt verschrikkelijk. Zo wil ze niet genoemd worden. Ze valt wel precies in de categorie influencer, maar ze wil zelf niet zo gezien worden. Elke dag gaat Alice naar de sportschool, waar ze haar sportieve avonturen deelt met haar volgers. En die genieten natuurlijk enorm van de mooie plaatjes die ze deelt. Met 18.000 Instagram-volgers, nog voor haar deelname aan het programma, lijkt de blondine toch wel aardig op weg om de nieuwste influencer on the block te worden.

Na Big Brother wordt Alice Kappenburg nog populairder

Na haar deelname aan Big Brother zal de populariteit van Alice Kappenburg nog vele malen groter worden dan dat het nu al is. Dan mag je gerust een nul achter haar volgersaantallen zetten. Wat haar volgers zo leuk vinden om te zien, is de combinatie van haar leuke foto’s en haar sprankelende persoonlijkheid. Alice weet precies hoe ze haar fans een beetje tevreden kan houden. Daar is ze ongelooflijk goed in geworden. Ze vindt zichzelf misschien geen influencer, maar ze is er absoluut eentje. Sterker nog, als het zo doorgaat, dan is Alice Kappenburg straks de grootste influencer van het land. En dat allemaal vanwege haar deelname aan Big Brother. Dat zou voor de blondine natuurlijk wel weer erg mooi uitpakken.

Meer zien van Alice Kappenburg doe je natuurlijk op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van de mooie blondine, dan moet je even naar haar Instagram gaan. Daar kan je namelijk nog veel meer van haar leuke kiekjes zien. En dat wil je!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!