Big Brother-presentatrice Geraldine Kemper ontmaskert zichzelf als online gluurder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het nieuwe seizoen van Big Brother gaat bijna van start en Geraldine Kemper onthult haar geheimen. Zo blijkt de blondine stiekem een mega gluurder te zijn…

Nieuw seizoen Big Brother bijna van start

Het vorige seizoen van Big Brother was een groot succes op de Nederlandse en België televisie. Nu zijn de grootste fans dus vast heel blij om te horen dat het nieuwe seizoen bijna van start gaat. Het is ook nog eens een erg speciaal seizoen dit jaar vanwege een grote reden. Zo is het officieel vijfentwintig jaar geleden dat het programma van start is gegaan op de televisie. Alles zag er uiteraard nog erg anders uit tijdens de eerste opnames van Big Brother. Ook is de tijd waarin we leven erg veranderd, want tegenwoordig kunnen we sowieso al veel meer in elkaars levens kijken dan voorheen door alle social media. Het nieuwste seizoen van Big Brother wordt wederom gepresenteerd door Geraldine Kemper en Tatyana Beloy. Voor de echte fans is het een groot feest want je kan het programma zes dagen per week volgen via Videoland of op RTL 5. De liveshows zijn op zaterdagavond en de livestreams dagelijks te volgen op Videoland. Bekijk de teaser hier. 

Geraldine Kemper onthult zichzelf als gluurder

Natuurlijk is onze knappe Geraldine Kemper weer van de partij dit seizoen van Big Brother. Als extra teaser van het nieuwe seizoen is er een video gemaakt met vragen aan de twee presentatrices. Zo krijgen de dames de vraag wat voor social media gebruikers ze zijn. Geraldine gaat gelijk helemaal los met haar antwoord door veel weg te geven. Zo vertelt de blondine dat ze een echte gluurder is op social media. Als voorbeeld beeld Geraldine Kemper uit alsof ze stiekem door een regenjas heen kijkt, behoorlijk fout dus. De volgende vraag die wordt gesteld aan de dames is wat ze het leukst vinden aan Big Brother. Hier geeft Geraldine het verassende antwoord op dat van alles programma’s die ze maakt, dat de sfeer die bij Big Brother hangt voor haar het allerleukste is. Geraldine vertelt dat het een soort grote familie is op zaterdagavond wanneer ze de liveshows opnemen. Tatyana vertelt over hoe groot het team is en dat ze er elke avond mee naar bed gaat en opstaat, letterlijk en figuurlijk. Na de liveshows doet het team nog een klein drankje. Bekijk de video hier. 

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper knijpt flink in de ballen van deze Expeditie Robinson-afvallers

Geraldine Kemper wil fitter het nieuwe jaar in

De volgende vraag die aan Geraldine Kemper en Tatyana Beloy wordt gesteld is wat hun voornemens zijn wat betreft de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen Big Brother. Geraldine vertelt dat ze echt wat fitter wil worden voor de opnames omdat ze de afgelopen tijd zoveel heeft gegeten en gedronken. De blondine ziet er nog hartstikke goed uit, maar blijkbaar voelt ze zich dus iets minder geweldig in haar . Tatyana grapt dat ze beter wil worden in het spreken van Nederlands. Zo heeft ze een behoorlijk Vlaams accent.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!