Foto: Knappe blondine Alice (19) laat zich meteen zien in nieuwe seizoen Big Brother

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Alice Kappenburg maakt een daverende indruk tijdens de eerste video van het nieuwe seizoen Big Brother. De blondine gaat in ieder geval voor leuke beelden zorgen…

Blonde Alice maakt kijkers gelijk warm voor nieuw seizoen Big Brother

Het nieuwe seizoen van Big Brother gaat van start en de zenuwen beginnen op te spelen bij de fans en de nieuwe bewoners van het Big Brother huis. Het is een jubileum jaar voor het programma, wat betekent dat we spannende dingen kunnen verwachten. Zo bestaat het programma alweer vijfentwintig jaar. Om iedereen alvast warm te maken laat Big Brother alvast acht van de deelnemers zien die het huis zullen betreden. Hier zitten al behoorlijk wat uitgesproken types bij, dus het gaat vast een interessant seizoen worden. Allereerst is er wel een momentje te besteden aan de jongste deelneemster aan het nieuwe seizoen Big Brother. Zo is daar Alice uit Groningen. Met haar nog maar negentien jaar is het een verassing wat ze zal gaan brengen in het huis. De blondine houdt enorm veel van fitness en sporten en deelt hier ook veel over op haar social media. Haar volgers zullen dus in ieder geval stijgen door haar deelname aan het programma. Wellicht zal ze ook alle kijkers verleiden met haar felle blauwe ogen.

Blonde Alice maakt kijkers Big Brother gelijk warm

Geraldine Kemper doet belangrijke oproep voor Big Brother

Natuurlijk zijn er veel mensen heel blij met het nieuwe seizoen van Big Brother. Nu was er tijdens het vorige seizoen wel een minpuntje volgens het productieteam van het programma. Zo mogen de kijkers natuurlijk reageren en stemmen op de bewoners van het huis. Helaas kwamen hier heel veel negatieve reacties van mensen op de bewoners. Nu roepen presentatrices Geraldine Kemper en Tatyana Beloy de kijkers op om goed te luisteren naar de huisregels van Big Brother. Zo willen ze de kijkers echt motiveren om goed na te denken voordat ze een negatieve reactie plaatsen. Geraldine vraagt om respect naar de bewoners maar ook naar de andere kijkers. Er ontstonden bijvoorbeeld veel meningsverschillen over de deelnemers in de reacties en dan gingen mensen ruziën. Nu is dat hopelijk klaar met deze oproep van de dames. Bekijk de video hier!

Lees ook: Big Brother-presentatrice Geraldine Kemper ontmaskert zichzelf als online gluurder

Dit zijn andere opvallende deelnemers van Big Brother

Natuurlijk is niet alleen Alice uit Groningen bekendgemaakt als bewoner van het nieuwe seizoen van Big Brother. Zo zijn er nog meer dames die de aandacht waard zijn. In totaal zijn er acht namen bekendgemaakt. Hieronder zie je een kleine greep uit de groep deelnemers van het aankomende seizoen.

De Belgische Sonja is ook van de partij

Een Belgische deelneemster van het nieuwe seizoen Big Brother is de knappe Sonja. Sonja is een Vlaamse en komt uit Antwerpen. De brunette is horecamanager en ook nog eens parttime leerkracht. Het schijnt dat Sonja niet op haar mondje is gevallen. Dat kan alleen maar voor leuke beelden gaan zorgen natuurlijk.

Blondine Ashley uit Schagen doet ook mee aan Big Brother

Een ander opvallend typje uit de deelnemerslijst van Big Brother is blondine Ashley. Zo komt Ashley uit Schagen, in Noord-Holland. De blondine is wel een behoorlijk typje als je haar zo ziet. Het had ook gekund dat ze mee had gedaan aan een programma zoals Ex On The Beach. Zo is Ashley met haar drieëndertig jaar alleen maar bezig met zichzelf en niet wat anderen van haar vinden. Het zijn eigenschappen waarmee je ver kan komen in het Big Brother huis.

Blondine Ahsley nieuw seizoen Big Brother

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.