Ajax-trainer Hedwiges Maduro kan altijd nog uithuilen bij zijn bloedmooie vriendin Elize

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Ajax-trainer Hedwiges Maduro heeft het de laatste tijd vrij zwaar. Gelukkig kan hij nog uithuilen bij zijn knappe vriendin.

Het zijn geen goede tijden voor Hedwiges Maduro

Hedwiges Maduro gaat voor de wedstrijd tegen PSV een aantal ingrijpende veranderingen doorvoeren. De interim trainer van Ajax moet met man en macht het voor elkaar zien te krijgen dat de club dit jaar niet gaat degraderen. Maduro paste de manier van spelen donderdag al duidelijk aan toen Ajax het op moest nemen tegn Brighton & Hove Albion. Maar het zijn geen leuke tijden voor de trainer. Maar het voordeel is dat hij wel even flink uit kan huilen bij zijn prachtige vriendin Elize.

Lees ook: Video: Zangeres Elize betovert je niet alléén met haar kleurrijke nagellak

Zangeres Elize al jaren gelukkig met Hedwiges Maduro

Het koppel is al jaren ontzettend gelukkig met elkaar. En dat betekent dat Elize hem door deze zware tijden heen mag gaan helpen. Maduro gaf aan alleen maar trainer te zijn om Ajax de komende periode door te helpen. De club heeft namelijk best wel een klap gehad na het ontslag van trainer Maurice Steijn. Maar als er een nieuwe trainer is, dan wordt Maduro het liefste gewoon weer assistent. Tot die tijd kan hij zijn frustraties allemaal uiten bij zijn vriendin Elize. Die ongetwijfeld voor hem klaar zal staan.

Maduro gaat in op verlies tegen Brighton

Over zijn verlies tegen Brighton had Maduro het volgende te zeggen: “Er is bijna geen enkele ploeg in de wereld speelt zoals Brighton doet. Daar zijn we realistisch in geweest en we hebben ons een beetje op aangepast.” Ajax speelde vooral ontzettend verdedigend in die pot. Maar dat mocht niet baten, want er kwamen toch twee doelpunten tegen. Daarom is Maduro nu ook genoodzaakt om zijn tactiek een deel aan te passen. Ze gaan niet meer zo verdedigend spelen als afgelopen donderdag. En dat is maar mooi ook, want dan komt het echte voetbal weer een beetje naar boven. “PSV is weer een heel andere ploeg”, zegt Hedwiges Maduro daarover. Hij heeft daar in ieder geval voor de aankomende wedstrijd de manier van spelen op aangepast. En dat is ook niet zo gek, want er hangt best wel veel van af. Ajax streeft namelijk af op een niet zo eervolle laatste plaats dit seizoen. En dat had eigenlijk niemand aan zien komen.

Ajax onder Maduro naar de laatste plaats in de ranglijst

Het ziet er niet best uit voor Ajax. De club uit Amsterdam kan namelijk naar de laatste plaats zakken als Volendam wint van Excelsior. En dat is natuurlijk wel even nagelbijten voor de interim trainer en zijn team. Ajax en FC Volendam mogen het donderdag ook nog eens met elkaar uitvechten. Maar Maduro heeft wel een plan van aanpak voor die wedstrijd: “Het is trainen, trainen, trainen, met heel veel nieuwe spelers die moeten wennen aan Ajax.” Hopelijk gaat dat allemaal goed en weet Ajax zich te herpakken. Of misschien is Maduro wel de zoveelste die de laan uit vliegt vanwege slechte prestaties.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!