Video: Zangeres Elize betovert je niet alléén met haar kleurrijke nagellak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Elize, oftewel Elise van der Horst, heeft onlangs een kleurrijke Instagram-post gedeeld met wat ze in petto heeft. Ze straalt op de foto en trekt bewonderende blikken van haar fans.

Wat heeft zangeres Elize nu weer gepost?

Het lijkt erop dat zangeres Elize geen dag ouder wordt, is dit te wijten aan goeie genen of een goed bewaard geheim? we zullen het nooit weten. Maar ze heeft weer een opvallende post geplaatst waarin ze schaars gekleed is. Desondanks gaat het daar stiekem toch niet over, want ze heeft allemaal verschillende betoverende kleuren nagellak op. Maar ze heeft ook kleding aan die ze graag deelt met haar volgers.

Waar kennen we zangeres Elize van?

Elise van der Horst, geboren in Utrecht en opgegroeid in Bussum, begon haar muzikale reis als lid van het Kinderen voor Kinderen-koor. Haar doorbraak in de muziekindustrie kwam in 2004 met de release van haar single “Shake,” die populair werd op Radio 538. Dit succes leidde tot meer singles, zoals “Automatic” en “I’m No Latino,” waarvan “Automatic” zelfs de top 10 bereikte. In 2006 bracht ze haar debuutalbum “In Control” uit. Naast haar muzikale carrière was Elize presentatrice van het eerste seizoen van “So You Think You Can Dance” in 2008 en ze leidde de “Kids Top 20” in 2007. Haar tweede album, “More Than Meets The Eye,” werd uitgebracht in 2009 en bevatte singles als “Lovesick” en “Hot Stuff.” In 2012 bracht ze haar eigen versie uit van “Pass the Dutchie (Treat me right),” oorspronkelijk van de Britse groep Musical Youth.

Hoe brengt zangeres Elize haar leven nu door?

in 2009 onderging ze een operatie aan haar stembanden, waardoor ze naar Amerika is verhuisd. Ze heeft al haar zangkunsten nog na de operatie, wat een klein wonder is. Ze heeft daar aan andere artiesten hun muziek gewerkt. Maar een verhuizing naar Nederland stond weer op de agenda. Momenteel heeft ze een relatie met Hedwiges Maduro, een oud prof voetballer. Dit is overigens niet de eerste bekende vriend, zie is onder andere gezien met Tennisser Thiemo de Bakker, Di-rect-drummer Jamie Westland en Finse oud-voetballer Paulus Roiha. Ze is nu druk bezig met haar muziek uitbrengen in Nederland. En ze is overigens ook bezig als model.

Zangeres Elize erg openhartig over foto’s

In een interview met VoetbalZone, deelt Elize met de interviewer dat haar huidige vriend haar op date had gevraagd bij de Intratuin. Ook deelde dat Hedwiges Maduro haar daarna al vrij snel probeerde te zoenen, terwijl ze op de bank zaten te kijken naar een bekende serie. In het interview deelt Elize onder andere ook trots te zijn op haar en daar niet onzeker over te zijn. Daarnaast vond haar moeder het wel heftig dat ze zonder kleding op de cover van Veronica Magazine stond. Hoewel Hedwiges aardig wat DM’s krijgt, doet Elize daar een stapje bovenop en zegt “ik krijg wel eens … pics”. Maar ze zegt dat het niet heel vaak gebeurd, en ze deelt ook dat ze niet snapt waarom mensen dat doen. Het is al meer dan een keer of 10 gebeurd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn.