Actrice Peggy Vrijens krijgt ondankbare taak in The Passion

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is maar plek voor één Jezus en één Maria, maar Peggy Vrijens komt er wel heel bekaaid vanaf bij The Passion dit jaar…

The Passion zit er weer aan te komen! Op donderdag 14 april spelen allerlei bekende Nederlanders het verhaal van Jezus na. Dit wordt gedaan door middel van een toneelstuk, met bekende Nederlandse nummers tussendoor. Inmiddels is de volledige cast bekend. Soy Kroon speelt Jezus, Dennis Weening speelt Judas, we zien Noortje Herlaar als Maria, Sabri Saad El Hamus als Pilatus, Thomas Cammaert als Petrus, Sosha Duysker als verslaggever, en Kim-Lian van der Meij als Maria Magdalena.

Peggy Vrijens afgescheept bij The Passion

Ook zijn er dit jaar weer een aantal BN’ers die afgescheept worden met een ondankbaar bijrolletje. Zij spelen de discipelen van Jezus, een rol die je ook zou kunnen omschrijven als podiumvulling. Ze mogen soms iets zeggen, wandelen mee met Jezus en zingen in het koortje. Hoewel je best een aantal figuranten zou kunnen inschakelen, moeten er tóch weer BN’ers voor deze rolletjes gevraagd worden. Peggy Vrijens en Jasmine Sendar hebben deze twijfelachtige eer dit jaar. Historisch gezien zijn het toch actrices van formaat, die het ook op de camera nog steeds goed doen. Daarom is het jammer dat bewezen actrices als Peggy de achtergrond in geduwd worden. Misschien kan ze met haar inzet dit jaar opklimmen tot ‘Maria’ volgend jaar? Of is met deze uitverkiezing als discipel haar The Passion-carrière al bezegeld?

Lees ook: Foto: Deze Nederlandse actrice speelt onverwachte hoofdrol in populaire game Horizon Forbidden West

Peggy Vrijens houdt van Carnaval

Peggy Vrijens laat foto’s zien op Instagram hoe zij haar carnaval heeft beleeft. En het ziet er gezellig uit. Aan de foto’s is te zien dat Peggy even aan helemaal niks anders dacht dan carnaval vieren en de remmen helemaal los gooide. Zo zegt ze het volgende op Instagram; ”Even klein beetje heimwee naar de afgelopen dagen. Hoe fijn om dit bijzondere feest weer met vrienden en familie te mogen meemaken in de stad waar ik geboren ben. De vrijheid, het dansen en de gesprekken met vrienden van vroeger en vrienden van nu. Het voelde alleen zo dubbel dit jaar.” Dus ze dacht toch wel aan iets anders dan carnaval, wat voelde dan zo dubbel. Peggy benoemd dat de situatie in Oekraïne haar dwarszat tijdens het carnavallen.

Peggy Vrijens bevriest haar vet

Op de Instagram pagina van Peggy is te zien hoe ze haar vet bevriest. Althans, hoe ze bij de praktijk is om het te laten doen. Maar dat is toch helemaal niet nodig? In zo’n situatie als die van Peggy? Ze heeft bijna geen vet! Toch wilde ze het een keer uitproberen; ”Aangezien ik door die sprongen in ’t ijskoude water inmiddels weet dat kou een gunstig effect heeft op ‘t , ben ik altijd erg nieuwsgierig geweest of dit werkt” En of het werkt, dat weten we nog niet. Een ijskoude, die Peggy!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!