Foto: Deze Nederlandse actrice speelt onverwachte hoofdrol in populaire game Horizon Forbidden West

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vrijdag verscheen hij dan, de grootste videogame release van een Nederlandse ontwikkelaar ooit. Horizon Forbidden West heeft een verassende hoofdrol. 

De grootste videogame release van een Nederlandse ontwikkelaar ooit: Horizon Forbidden West kwam vrijdag dan eindelijk op de markt. En voor veel gamers is dat geweldig nieuws. De game wordt al een lange tijd met smart verwacht. Het is een van de grootste games die ooit in Nederland werd gemaakt. En dat is goed nieuws voor de Nederlandse game industrie. Als deze game een hit blijkt te zijn, en de verwachtingen zijn daar wel naar, dan heeft dat ver ingrijpende gevolgen. Verwacht in de toekomst meer grote games die door een Nederlandse ontwikkelaar gemaakt worden. Ook is het goed nieuws voor de Nederlandse acteurs. Aangezien Nederlanders niet zo enorm houden van uitbesteden betekent de komst van meer games ook de komst van meer werk voor acteurs. Zo heeft Peggy Vrijens bijvoorbeeld de motioncapture gedaan voor het hoofdpersonage van Horizon Forbidden West.

Lees ook: Peggy Vrijens is favoriet bij Wie is de Mol-kijkers

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Peggy Vrijens (@peggyvrijens)

Peggy Vrijens doet intieme bewegingen voor Horizon Forbidden West op foto

Zoals je kan zien wurmt Peggy Vrijens, die je misschien nog het beste kent van haar deelname aan Wie is de Mol? een aantal jaar geleden, zich in een strak pakje om de bewegingen te doen van het hoofdpersonage in Horizon Forbidden West.  Het is een mooie uitdaging voor de Nederlandse actrice, die op deze manier weer eens iets nieuws kan proberen. Het verklaart ook waarom het personage uit de game je waarschijnlijk zo bekend voorkomt. En waarom het personage zo sensueel door de scenes heen beweegt. Dat kan Peggy namelijk als geen ander. Dat Peggy een avontuurlijke dame was, dat was na haar deelname aan Wie is de Mol? natuurlijk wel bekend, maar dat ze ooit de overstap zou maken naar acteren voor videogames, dat hadden weinig mensen gedacht. Het is wel jammer voor Peggy dat ze alleen haar lichaam en niet haar stem gebruikt hebben voor het ontwikkelen va de game, al zullen de miljoenen gamers die het spel hebben opgepikt daar iets minder moeite mee hebben. Die vinden het personage wat Peggy vertolkt er geweldig uit zien. Dat kan ook haast niet anders met zo’n knappe actrice als model.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Peggy Vrijens (@peggyvrijens)

Horizon Forbidden West had eigenlijk eerder uit kunnen komen

Eigenlijk had Horizon Forbidden West eind vorig jaar al op de markt kunnen verschijnen. Maar er is bewust voor gekozen om dat niet te doen. Het bedrijf dat het spel heeft ontwikkeld, Guerilla Games, wilde niet gaan crunchen (keihard doorwerken om iets af te krijgen) om de release date van het spel maar zo vroeg mogelijk te hebben. Dat levert alleen maar onnodige problemen op. Met Kerst bijvoorbeeld was het hele bedrijf dicht. Zelf als mensen hadden willen werken, was het vrijwel onmogelijk geweest, omdat het kantoor gewoon op slot zat. Het is erg verfrissend van een game designer om op die manier te werken in een industrie waarin alles maar zo snel mogelijk moet worden uitgegeven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!