5 redenen waarom boerin Annemiek Expeditie Robinson 2021 gaat winnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is weer begonnen! Tussen de kandidaten van Expeditie Robinson 2021 zit wéér een oud-deelnemer van Boer Zoekt Vrouw: Annemiek Koekoek. Ondanks dat boerin Annemiek geen geluk heeft gehad in Boer zoekt Vrouw, hebben we wel vertrouwen in haar prestaties in Expeditie Robinson…

Annemiek van Boer Zoekt Vrouw in Expeditie Robinson

Drentse boerin Annemiek Koekoek was te zien bij het bekende datingprogramma Boer zoekt Vrouw. Ze werd bekend vanwege haar deelname aan het programma in seizoen 2019-2020 en was een van de meest besproken kandidaten van dat seizoen. Nu, meer dan een jaar later, doet ze mee aan Expeditie Robinson 2021. In Expeditie Robinson worden de ‘survival skills’ van BN’ers op de proef gesteld. Deze editie vindt plaats op een onbewoond eiland in Kroatië.

Lees ook: Yes: Boerin Annemiek in nieuw seizoen Expeditie Robinson!

Met de liefde gaat het minder goed voor BzV-Annemiek, maar echte survival skills zitten er volgens ons wel in. Hier volgen 5 redenen waarom boerin Annemiek Expeditie Robinson 2021 gaat winnen.

1. Boerin Annemiek is sterk

Spierkracht is een must voor Expeditie Robinson. De kandidaten moeten namelijk verschillende proeven doen waarbij je fysieke gesteldheid getest wordt. Denk aan klimmen, rennen, dingen tillen, gooien en natuurlijk ook zwemmen. En dat in een onaangenaam warm temperatuurtje en vaak in de volle zon. Op de boerderij heeft Annemiek al goed aan haar spierbundels kunnen werken.

2. Ze is een natuurkenner

De boerin is thuis omringd door de natuur. Annemiek haar boerenkennis kan in Kroatië alleen maar in haar voordeel werken. Ze weet waarschijnlijk al welke planten je juist wél en niet kan eten.

3. Annemiek kan boogschieten

Zelf geeft Boer zoekt Vrouw Annemiek op haar Instagrampagina aan niet genoeg getraind te hebben ten opzichte van haar mede-expeditieleden, maar boogschutten kan ze wel. Zo is ze toch een stukje gevaarlijker dan haar concurrenten.

4. BzV-Annemiek is géén luxepaard

Annemiek is niet vies van hooibalen en mesthopen. In tegenstelling tot een aantal andere deelnemers is de boerin wel degelijk gewend om niet altijd in luxe te leven. Dat komt goed uit, want op het eiland moeten de kandidaten hun eigen slaapplek maken.

5. Ze kan goed alleen zijn

De boerin runt haar boerderij helemaal alleen. Na het mislukte Boer zoekt Vrouw-avontuur en een gestrande relatie verder mogen we best concluderen dat Annemiek graag alleen is. Omdat er vaak momenten zijn waarop de deelnemers in hun uppie moeten kunnen zijn, zal dit een van de sterke punten zijn van boerin Annemiek. Misschien gaat ze boerin Bertie wel achterna, die de Expeditie in 2016 won door weken alleen op het afvallerseiland te zitten.

Kortom, boerin Annemiek maakt zeker kans om Expeditie Robinson 2021 uiteindelijk te winnen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.