300 Batsjassen op straat na lekkende swingerparty

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Badjassen op straat na swingerparty

Het zal je maar gebeuren. Je bent net lekker hitsig bezig met je buurvrouw. Je komt handen en ogen te kort voor al het moois waar je je aan mag vergrijpen. dan word je midden in de daad door de brandweer van het bed gelicht. Hierna word je gesommeerd om je buurvrouw te verlaten en buiten in de kou te gaan staan wachten.

En ja: dit is waargebeurd. In het Duitse Hattingen werden afgelopen zondag ruim 300 gasten van een ‘swingersparty’ uit hun deinende ritmes gehaald en in hun badjas op straat werden gezet. Niet omdat ze niet swingend genoeg waren, maar vanwege een koolmonoxide-alarm. Twee mensen werden onwel, maar hoeven niet voor hun leven te vrezen.

gevolgd door anti-climax

Dus ja: ook uit kan er een anti-climax spuiten. Wij zijn benieuwd of er meerdere scenario’s tot dergelijke anti-climaxen leiden. Natuurlijk is het ongebruikelijk om in je spermawitte batsjas naar de gleuf van de buurvrouw te gluren, maar in Hattingen swingt er wel meer door de gangen, en dit weekend dus ook over de straten.

Maar wat er ook gebeurde Hattingen, we zullen het nooit weten vanwege de privacybescherming die de feestgangers genieten. En juist dat maakt ons nieuwsgierig!

Anaalyse van de situatie

Want welke mensen gaan er eigenlijk naar swingersparty’s? Wat voor mensen sluiten zichzelf naakt en massaal op in een pand terwijl het boerenverstand je kan vertellen dat een bouwtechnische calamiteit nooit valt uit te sluiten, natuurlijk.

Nu denk je bij swingerparty’s eerder aan druipers dan aan lekkende koolstofbuizen. Maar goed, je moet je na afloop toch laten anaalyseren door de GGD, dus het is deze swingers vergeven dat zij dit doel voorbij zijn gezwaaid.

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.