300 Batsjassen op straat na lekkende swingerparty

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Badjassen op straat na swingerparty

Het zal je maar gebeuren. Je bent net lekker hitsig bezig met je buurvrouw. Je komt handen en ogen te kort voor al het moois waar je je aan mag vergrijpen. dan word je midden in de daad door de brandweer van het bed gelicht. Hierna word je gesommeerd om je buurvrouw te verlaten en buiten in de kou te gaan staan wachten.

En ja: dit is waargebeurd. In het Duitse Hattingen werden afgelopen zondag ruim 300 gasten van een ‘swingersparty’ uit hun deinende ritmes gehaald en in hun badjas op straat werden gezet. Niet omdat ze niet swingend genoeg waren, maar vanwege een koolmonoxide-alarm. Twee mensen werden onwel, maar hoeven niet voor hun leven te vrezen.

O***e gevolgd door anti-climax

Dus ja: ook uit o****s kan er een anti-climax s*****n. Wij zijn benieuwd of er meerdere scenario’s tot dergelijke anti-climaxen leiden. Natuurlijk is het ongebruikelijk om in je spermawitte batsjas naar de gleuf van de buurvrouw te gluren, maar in Hattingen swingt er wel meer door de gangen, en dit weekend dus ook over de straten.

Maar wat er ook gebeurde Hattingen, we zullen het nooit weten vanwege de privacybescherming die de feestgangers genieten. En juist dat maakt ons nieuwsgierig!

Anaalyse van de situatie

Want welke mensen gaan er eigenlijk naar swingersparty’s? Wat voor mensen sluiten zichzelf naakt en massaal op in een pand terwijl het boerenverstand je kan vertellen dat een bouwtechnische calamiteit nooit valt uit te sluiten, natuurlijk.

Nu denk je bij swingerparty’s eerder aan druipers dan aan lekkende koolstofbuizen. Maar goed, je moet je na afloop toch laten anaalyseren door de GGD, dus het is deze swingers vergeven dat zij dit doel voorbij zijn gezwaaid.

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten