Vrouwen Nederlandse Vrouwen UITSLAG: Welke nieuwslezeres zie jij het liefst?

UITSLAG: Welke nieuwslezeres zie jij het liefst?

-

UITSLAG: Welke nieuwslezeres zie jij het liefst?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

We zitten tijdens de cornacrisis aan de buis gekluisterd. Elke update rondom het virus voelt als een slecht-nieuws-gesprek. Met een beetje geluk komt dat slechte nieuws uit de mond van Amber Brantsen. De NOS-presentatrice versloeg Annechien Steenhuizen en is nu officieel de favoriete nieuwslezeres van de Mannenzakenlezer. 

Niet alleen in de kijkcijfers, ook op basis van klikcijfers domineert de NOS. De omroep heeft meerdere zenders, waardoor het ook een stukje gemakkelijker wordt om de eindoverwinning in de wacht te slepen. Dat de twee populairste nieuwslezeressen uit de NOS-stal komen, ligt echter absoluut niet alleen aan dat zenderoverwicht…

Amber Brantsen

Amber Brantsen blijkt de populairste nieuwslezeres. De NOS-dame sleepte met 433 stemmen van eindoverwinning binnen. Heel erg zeker was Amber niet van de winst: ze werd op de hielen gezeten door één van haar collega’s.

Amber Brantsen | Beeld: NOS / Mannenzakenforum
Amber Brantsen | Beeld: NOS / Mannenzakenforum

Annechien Steenhuizen

Annechien Steenhuizen verzamelde namelijk 427 stemmen. Daardoor trekt ze in het algemeen klassement nipt aan het kortste eind. Als je het vergelijkt met de stemmen die de andere twee kandidaten kregen, dan lijkt deze zilveren stek echter ook op een gouden plak.

Daphne Lammers

Daphne Lammers maakt de top 3 compleet, maar volgt wel op een straatlengte van de bovenste twee. De RTL Nieuws-presentatrice verzamelde tachtig stemmen. Een respectabel aantal, maar het valt in het niet bij de scores van de NOS-dames.

Anita Nederlof

Want ook de Benjamin van dit gezelschap heeft nog niet veel voeten in de Mannenzaken-aarde. Anita Nederlof moest Merel Westrik doen vergeten bij RTL, maar deze verkiezing kwam misschien nog te vroeg voor de blonde presentatrice. Maar ach: volgende crisis beter!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Cynthia Abma
Astrid Kersseboom
Romy Monteiro
Eva de Goede
Fatima Moreira de Melo

Laatste nieuws

Rondje Forum 3-8: Foto’s van Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen & meer

Verse screencaps, de beste socialposts en exclusieve beelden van je favoriete vrouwelijke BN'ers: je vind het op het Mannenzakenforum! Vandaag voor jou in de aanbieding: Dee van der Zeeuw, Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen...

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap...

Geef je mening