Foto’s van Chantal Janzen, Rosanna Kluivert & Meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het is tweede paasdag. Verplichtingen zijn er niet, redenen om naar de woonboulevard te gaan ook niet. We blijven met z’n allen dus lekker thuis. Rossana vult de tijd met kokkerellen, Emma met slapen, en Sylvie krijgt gewoon een lading plakkerig spul in haar gezicht. Nieuwsgierig? Klik snel door!

Emma Wortelboer

Emma Wortelboer geeft het goede voorbeeld. Deze schone slaapster doet wat wij ook allemaal zouden moeten doen: onder de wol kruipen tot het allemaal voorbij is. Emma doet dit natuurlijk wel met minder kleding dan de gemiddelde Nederlander.

Sylvie Meis

Sylvie Meis zet soms ook minder perfecte foto’s op haar Instagram. We hadden het over een lading plakkerig spul. Nee viespeuk, ze werd ‘gewoon’ door Nickelodeon geslimed. Wat dat inhoudt? Een emmer groen slijm over je hoofd en klaar is kees. Ziet er bij een modepopje als Sylvie toch nog best geinig uit, vind je niet?

Rossana Kluivert

Rossana Kluivert is deze paasdagen de keukenprinses. Ze gaat een brood bakken, en heeft daarvoor haar witste koks-shirt uit de kast getrokken. Het ziet er ontzettend smakelijk uit allemaal!

Chantal Janzen

Wist je dat Chantal Janzen flapoortjes heeft? Normaal draagt ze kapsels die het slim verhullen. Op deze foto, met een paar nóg grotere paashaas-oren als vergelijking, zien veel mensen eindelijk haar ‘duistere’ geheim. Chantal kan het hebben hoor. Die flapoortjes, maar ook de bunny-ears.

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten