WOW: Zo zag je Klaasje van K3 nog nooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Klaasje Meijer van K3 liet haar volgers met open monden achter.

Nieuwe foto van K3-meisje Klaasje valt in de smaak

De meisjes van K3 hadden, vanwege hun piepjonge doelgroep natuurlijk, niet bepaald een enorm pikant imago. Zo stelde hun onlangs uitgekomen videoclip ‘een bikini vol zand’ nogal teleur, aangezien er maar weinig bikini en weinig zand te zien was in het filmpje.

Máár er lijkt hoop voor de volwassenendoelgroep van de drie dames. Het enige Nederlandse K3’tje Klaasje Meijer deelde namelijk een foto van zichzelf, die haar ietwat oudere volgers met open monden achterliet.

(lees verder na de foto)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

📸

Een bericht gedeeld door Klaasje (@klaasje_meijer) op

Er komen ook nog bewegende beelden aan!

En we hebben goed nieuws voor de wat volwassenere fans van Klaasje onder ons. Deze foto is namelijk genomen op de filmset van de nieuwste K3-film De dans van de farao. De bewegende beelden van niet alleen Klaasje, maar alledrie de dames, zullen dan ook ongetwijfeld op het forumtopic van Klaasje verschijnen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Smile

Een bericht gedeeld door Klaasje (@klaasje_meijer) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De mooiste Instagram foto’s van Olympisch hardloopster Femke Bol

Hardloopster Femke Bol is de favoriet voor het goud op de 400 meter horden. Maar ook op Instagram is ze een favoriet van velen. 

Dit is waarom Iris Enthoven haar eigen programma verdient

Je kent haar misschien al een beetje, maar Iris Enthoven is nog niet super bekend bij het grote publiek. Maar de opkomend presentatrice verdient absoluut haar eigen programma.

Eindelijk vervangt Hélène Hendriks Wilfred Genee als presentator van De Oranjezomer

Het wordt al een hele tijd geroepen, ook op de redactie van Mannenzaken, maar nu is het moment dan eindelijk hier: Hélène Hendriks neemt het stokje over als presentator van De Oranjezomer.

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten