Actueel TIPS: Hoe voorkom je bevroren autodeuren in de winter?

TIPS: Hoe voorkom je bevroren autodeuren in de winter?

-

TIPS: Hoe voorkom je bevroren autodeuren in de winter?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Het is koud, je moet naar werk en ja hoor, de deuren van je auto zitten vastgevroren. Hoe krijg je een vastgevroren autodeur open en hoe voorkom je dat het de volgende dag weer gebeurt? 

1. Klem een dektentje tussen de autodeuren

Oké, dit klinkt misschien een beetje raar, maar het werkt fantastisch. Door een dekentje over je voorruit te leggen en vast te klemmen tussen beide voordeuren, voorkom je namelijk niet alleen dat je deuren vastvriezen, je hoeft namelijk ook niet te krabben ‘s ochtends!

2. Spray je rubbers in met siliconenspray

Dit is vooral een tip om in het vervolg te voorkomen dat je autodeuren en autoramen vastvriezen. Door de rubbers rondom je deur en van je ramen in te sprayen met siliconenspray, worden ze namelijk een stuk soepeler en vriest de boel minder snel vast!

 

3. Was je auto niet in de avond

Ben je van plan om je auto te wassen met koud weer? Doe dit dan aan het begin van de dag! Zo voorkom je dat het vocht in je rubbers ‘s nachts bevriest, waardoor jouw ochtend niet al te denderend begint.

4. De hardhandige aanpak

Is je autodeur ondanks alles tóch nog vastgevroren? Dan wil de hardhandige aanpak misschien nog wel werken. Maar, let wel op dat je de boel heel houdt!

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Foto updates

Victoria Koblenko
Malou Petter
Marieke Elsinga
Sandra Schuurhof
Tooske Ragas-Breugem

Laatste nieuws

Andre Hazes heeft blik gericht op Maan de Steenwinkel

Tijdens de vrienden van Amstel Live wist Maan het met iedereen goed te vinden. Ze kreeg veel bekijks, voornamelijk van Andre Hazes.

WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto's in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

VIDEO: tijd voor ‘nieuwe’ rel bij Veronica Inside?

"Wij haten 'm nog steeds," lacht Johan Derksen terwijl Wilfred Genee veelzeggend grinnikt. Het is duidelijk nog steeds niet helemaal oké tussen de mannen van Veronica Inside...

Geef je mening