Actueel Sociale Schoonheden met o.a. Moïse Trustfull, Maxime Meiland en...

Sociale Schoonheden met o.a. Moïse Trustfull, Maxime Meiland en Geraldine Kemper

-

Sociale Schoonheden met o.a. Moïse Trustfull, Maxime Meiland en Geraldine Kemper

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

We weten dat het zonnetje buiten schijnt, maar hou je die socials nog wel bij? Er zijn namelijk weer een heleboel smakelijke foto’s gepost door je favoriete bekende vrouwen! Check hier de laatste kiekjes van Geraldine Kemper, Maxime Meiland en vele anderen…

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper maakt zich in deze luxe badkamer klaar voor het weekend. Of is het stiekem gewoon een reclame voor die mooie badkamer? Hoe dan ook, in die outfit zou Geraldine op een potentieel weekendavondje natuurlijk het middelpunt van de aandacht zijn.

Maxime Meiland

Even voor de duidelijkheid: Maxime Meiland en haar vriendinnen doen hier niet iets vies met hun benen. Ze spellen slechts het woord LOVE. Dat je het maar even weet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Moïse Trustfull

Moïse Trustfull, de beeldschone dochter van Quinty Trustfull, heeft eigen shirtjes. Op deze foto staat ze op het punt om zo’n shirtje uit te trekken. Een betere timing kan bijna niet!

Amara Onwuka

Je verwacht het misschien niet, maar ook weervrouw Amara Onwuka is een ‘modemeisje’ tegenwoordig. De krullenbol presenteert zich tegenwoordig ook op haar sociale kanalen als model voor kledingwinkels. Doet ze niet verkeerd!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amara Onwuka (@amaraonwuka) op

Foto updates

Helene Hendriks
Caroline de Bruijn
Justine Marcella
Olcay Gulsen
Bridget Maasland

Laatste nieuws

ZIEN: de knal van Gravenberch bij Ajax-Midtjylland

Mis, mis, mis, mis, eindelijk raak! En hoe! Ajax gaat hard in de tweede helft van het Champions League-duel tegen Midtjylland. Vooral deze poeier van Gravenberch moet je gezien hebben!

ZO veranderde Elise Schaap in Gaby Blaaser!

Elise Schaap laat zich weer eens flink onder handen nemen! De actrice lijkt totaal niet op Gaby Blaaser, dus mag je deze transformatie gerust haar grootste ooit noemen!

Wat is jouw favoriete talentenjacht?

The Voice, Hollands Got Talent of I Can See Your Voice: wat is jouw favoriet?

Geef je mening

Gerelateerde berichten