Actueel OEPS: Nikkie Plessen is betrapt door oplettende twitteraar

OEPS: Nikkie Plessen is betrapt door oplettende twitteraar

-

OEPS: Nikkie Plessen is betrapt door oplettende twitteraar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Een pijnlijk moment voor modeontwerpster Nikkie Plessen…

Nikkie Plessen (35) is van alle markten thuis. Zo is ze modeontwerpster, presentatrice én RTL-Boulevard-deskundige. Daarnaast heeft Nikkie Plessen ook nog eens een stinkend rijke vent aan de haak geslagen, dus we kunnen wel zeggen dat de blondine de zaakjes goed voor elkaar heeft.

Nikkie Plessen te zien in Videoland-serie

Daar kwam ook nog eens bij dat Nikkie sinds kort weer een nieuw klusje op haar naam geschreven heeft: special guest bij het nieuwe Videoland-programma Drag Race Holland. Zo trots als Nikkie was op haar deelname, deelde ze dan ook de onderstaande Instagramfoto als bewijsmateriaal.

(lees verder na de Instagrampost)

Oplettende twitteraar betrapt Nikkie Plessen

Gezien alle andere glamoureuze foto’s op de Instagrampagina van Nikkie Plessen, valt deze foto op het eerste oog niet zo op. Een oplettende twitteraar ontdekte echter dat deze foto alles behalve ‘gewoon’ is en betrapte Nikkie Plessen dan ook op een enorme dosis photoshop. En ja, de onderstaande beelden liegen er niet om. Zo zien we links de originele foto en zien we rechts de zwaar bewerkte foto van Nikkie Plessen.

Zo zien we dat het gezicht van Nikkie Plessen opeens gladder is dan het ijs in Thialf en zijn Nikkie’s benen nu opeens de helft van het formaat waarvan ze eerder waren. Volgens haar ruim 300.000 Instagramvolgers is het hartstikke zonde: ‘Zonder photoshop zie je er ook fantastisch uit Nikkie.’.

Foto updates

Marieke Elsinga
Dionne Stax
Trijntje Oosterhuis
Sylvana IJsselmuiden
Nikki Herr

Laatste nieuws

Wow: Marieke Elsinga gaat helemaal los in radiostudio!

Radio luisteren is leuk, maar radio kijken is ook absoluut de moeite waard! Je zal deze spontane dans-explosie van Marieke Elsinga bij Q-Music maar gemist hebben...

Hoe is het nu met Franse zangeres Alizée?

Werkelijk iedere man werd in het jaar 2000 verliefd op zangeres Alizée uit Frankrijk. Deze verleidelijk dansende dame is inmiddels uit de hitlijsten verdwenen. Waar was ze al die tijd? En hoe gaat het nu met Alizée?

Geef je mening

Gerelateerde berichten