Actueel Mannenzaken.nl blijft open, ondanks nieuwe corona maatregelen!

Mannenzaken.nl blijft open, ondanks nieuwe corona maatregelen!

-

Mannenzaken.nl blijft open, ondanks nieuwe corona maatregelen!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Helaas, de corona maatregelen worden weer verder aangescherpt. Gezien het maatschappelijk belang heeft Mannenzaken.nl echter een ontheffing gekregen. Wij mogen op onze website nog steeds meer dan drie bezoekers ontvangen!

In de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge worden weer nieuwe, strengere maatregelen aangekondigd. Wat het kabinet betreft mogen bijvoorbeeld groepen die met elkaar samen komen niet groter zijn dan vier personen. Dat geldt zowel voor binnen als buiten. Daarnaast mag je in je eigen huis gedurende de hele dag ook niet meer dan drie bezoekers ontvangen de komende tijd. Balen natuurlijk, maar wel verstandig.

Vluchten voor corona maatregelen kan hier!

Toen deze zeer geheime plannen uitlekten – dat doen ze immers altijd – maakten we ons bij Mannenzaken.nl ernstige zorgen over het voortbestaan van onze website. Als we maar drie bezoekers per dag mogen ontvangen op ons forum, ontstaan er behoorlijk lange wachtrijen. De vraag is of in zo’n wachtrij de anderhalve meter te waarborgen is. Daarnaast zijn we bang voor het uitbreken van paniek, wanneer bezoekers het laatste nieuws over Miljuschka Witzenhausen of Milou van Boer Zoekt Vrouw moeten missen. Laat staan dat iemand uren moet wachten tot hij de nieuwste foto’s van Chantal Janzen, Maan de Steenwinkel of Welmoed Sijtsma kan bekijken.

Gelukkig lijken Mark Rutte en Hugo de Jonge – beiden vermoedelijk trouwe forumbezoekers – dit ook te beseffen. Ondanks de maatregelen mogen wij daarom de komende tijd op onze website alsnog meer dan drie bezoekers tegelijk ontvangen. Daar komen we goed weg! Schaam je dus niet om massaal onze website te blijven bezoeken. Dat is overigens ook een goede afleiding voor tijdens het thuiswerken!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Carrie ten Napel
Bridget Maasland
Justine Marcella
Marieke Elsinga
Victoria Koblenko

Laatste nieuws

Geen Boerin Annemiek, wel smullen: de Boerinnenkalender van 2021!

2021 kruipt dichterbij... tijd voor een nieuwe kalender aan de muur! En daarin is eigenlijk maar één goede keuze: de Boerinnenkalender! Check de boerinnen van dit jaar hier!

GENIETEN: Frenkie de Jong deelt uit bij Barcelona

We hebben naast Ajax nog een 'Nederlands' team in de Champions League: Barcelona! Met Ronald Koeman en natuurlijk Frenkie de Jong. Die laatste gaf hét balletje van de avond!

ZIEN: uitgeputte Yolanthe Cabau deelt een #eerlijkevideo

Ja, die moet je toch écht even gezien hebben!

Geef je mening