Robin van Hijfte is de volgende Eva Jinek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Goed opletten iedereen, de volgende Eva Jinek staat al klaar. Verslaggeefster Robin van Hijfte staat in de startblokken om heel Nederland te veroveren.

We hebben haar al even mogen volgen tijdens de afgelopen verkiezingen, maar Robin van Hijfte gaat het nog heel ver schoppen. De RTL Nieuws verslaggeefster mocht voor het programma Jinek tijdens de afgelopen verkiezingen het land in om de mening van de kijker te peilen.

Lees ook: Verslaggeefster Floor Bremer pakt Baudet stevig aan bij Jinek

Reizende Robin

Ze ging in gesprek met jong en oud, links en rechts uit alle verschillende windstreken. Robin is niet bang om het gesprek aan te gaan en zich volledig op het laatste nieuws te storten. Normaal mag Robin alleen aan de slag voor RTL Nieuws, maar toen Eva Jinek besloot om de verkiezingen te gaan belichten werd de razende RTL ster erbij gehaald om met haar natuurlijke charisma de kiezers te interviewen. En zo mocht Robin een tijd lang heel het land door reizen.

Een nederig begin

Alle grote sterren beginnen klein, en zo ook Robin, die ooit op AT5 begonnen is als verslaggeefster. Daar mocht ze het lokale nieuws presenteren vanaf verschillende locaties in de regio. Zo zocht ze de echte verhalen op achter financiële schandalen en incompetente wethouders. Ze verbeet zich in elk verhaal. En die sterke houding loonde enorm.

Haar talent bleef niet onopgemerkt en voor ze het wist mocht de rijzende ster aan de slag bij een van de grootste media bedrijven van Nederland. RTL zag de meerwaarde van Robin en al gauw mocht ze aan de slag voor RTL Nieuws. Live stond zij op de gekste plekken in Nederland om verslag te doen van de meest bijzondere, mooie en gekke gebeurtenissen. Geheel in haar eigen stijl natuurlijk.

Een dame die durft

En wat je ook vindt van Robin, je moet toegeven dat ze hard op weg is naar de top. Ze is niet op haar mondje gevallen en durft overal te gaan voor een interessant item. Vorig jaar nog stond ze bij de blokkade van Extinction Rebellion in Amsterdam. Toen het rijksmuseum in Amsterdam werd geblokkeerd stond Robin daar om iedereen geïnformeerd te houden. Ook hield ze iedereen goed op de hoogte tijdens de protesten van het Farmers Defense Force.

Volgende stap

Robin ziet kansen waar ze liggen en toen haar dan ook werd aangeboden om voor een legende binnen de showbizz wereld te werken pakte ze die kans met beide handen aan. Ze mocht namelijk voor Eva Jinek op pad de afgelopen tijd om eens een kijkje in het land te nemen bij kiezers. Daar mocht ze de mening van de stemmers peilen voor een stukje insight tijdens de verkiezingen.

Wat Robin ook hierna gaat doen, het is verstandig om de carrière van deze topvrouw goed in de gaten te houden. Want als ze haar weg op deze manier vervolgd dan werkt zij over een paar jaar niet meer voor Eva Jinek, maar dan werkt Eva voor haar. Robin van Hijfte gaat het namelijk nog ver schoppen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?