Gaby Blaaser heeft een filmrol te pakken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Ja, je leest het goed: Bachelorette Gaby Blaaser heeft een heuse filmrol te pakken en zal vanaf 8 oktober te zien zijn in de Nederlandse bioscopen!

Onlangs werd er bekendgemaakt dat we in het najaar van 2020 een nieuwe Nederlandse romantische komedie kunnen verwachten, genaamd Casanova’s. In deze film zullen bekende Nederlanders, als Lieke van Lexmond en Birgit Schuurman belangrijke rollen gaan spelen. Als we de verhalen mogen geloven gaat de film over twee mannen die niet bepaald handig zijn met vrouwen en daarom een cursus vrouwen versieren gaan volgen.

Oja, Gaby Blaaser is een actrice!

Je zou door Gaby Blaasers succes op Instagram én in de hitserie op Videoland The Bachelorette bijna vergeten dat de blondine van oorsprong eigenlijk een actrice is. Zo leerden we haar tenslotte kennen in series als Spangas en Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST).

Welke rol gaat Gaby spelen?

Dat is nu natuurlijk de grote vraag. Dat het geen hoofdrol is weten we. Maar welke rol ze wél gaat spelen houdt Gaby nog even geheim. Gezien Gaby’s acteerverleden en huidige succes zal het geen ienie minie-rolletje betreffen. Althans, dat hopen we natuurlijk!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Laatste nieuws

Nieuw op Netflix: De coole misdaadserie ‘The Serpent’ heeft Nederlandse trots

Voor fans van misdaadseries is Netflix de laatste tijd the place to be. misdadigers krijgen nogal wat aandacht. De Netflix serie The Serpent met een Nederlands tintje staat inmiddels online!

Pip Pellens trouwt stiekem met haar grote liefde

Dat Pip Pellens van romantiek hield was algemeen bekend, maar ze heeft romantiek naar een nieuw niveau getild. Pip is namelijk romantisch weg gelopen met haar geliefde om in het geheim te trouwen.

Marieke Elsinga vindt de bank prima liggen

Het is weer weekend! En dat betekent een beetje ontspanning. Radio host Marieke Elsinga ploft vrijdagavond na werk gelijk op de bank.

Gerelateerde berichten