Gaby Blaaser heeft een filmrol te pakken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Ja, je leest het goed: Bachelorette Gaby Blaaser heeft een heuse filmrol te pakken en zal vanaf 8 oktober te zien zijn in de Nederlandse bioscopen!

Onlangs werd er bekendgemaakt dat we in het najaar van 2020 een nieuwe Nederlandse romantische komedie kunnen verwachten, genaamd Casanova’s. In deze film zullen bekende Nederlanders, als Lieke van Lexmond en Birgit Schuurman belangrijke rollen gaan spelen. Als we de verhalen mogen geloven gaat de film over twee mannen die niet bepaald handig zijn met vrouwen en daarom een cursus vrouwen versieren gaan volgen.

Oja, Gaby Blaaser is een actrice!

Je zou door Gaby Blaasers succes op Instagram én in de hitserie op Videoland The Bachelorette bijna vergeten dat de blondine van oorsprong eigenlijk een actrice is. Zo leerden we haar tenslotte kennen in series als Spangas en Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST).

Welke rol gaat Gaby spelen?

Dat is nu natuurlijk de grote vraag. Dat het geen hoofdrol is weten we. Maar welke rol ze wél gaat spelen houdt Gaby nog even geheim. Gezien Gaby’s acteerverleden en huidige succes zal het geen ienie minie-rolletje betreffen. Althans, dat hopen we natuurlijk!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Artikel delen:

Foto updates

Monique Smit
Miljuschka Witzenhausen
Annemarie van Gaal
Vivienne van den Assem
Renée Fokker

Laatste nieuws

Nederlandse schaatssters gaan voor goud

Jutta Leerdam, Irene Schouten, Suzanne Schulting en Antoinette de jong deden dit weekend een gooi naar het goud. Maar wie was het beste?

ZIEN: Waarom Juultje Tieleman geen vriend nodig heeft

Als je een beetje bekend bent met de wereld van Nederlandse YouTubers, dan zal Juultje Tieleman geen onbekende voor je zijn. De beeldschone blondine is al even single en lijkt hartstikke happy zonder man aan haar arm. Op Instagram deelde ze waarom...

TIPS: Zo overwin je de avondklok

Nu de avondklok officieel is ingegeaan wordt het steeds lastiger om je 's avonds te vermaken. Maar met deze tip kom jij de lockdown door!

Geef je mening

Gerelateerde berichten