Zangeres Do maakt direct indruk in Expeditie Robinson 2021

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De makers van Expeditie Robinson pakken het deze keer anders aan! Kijkers van het programma worden verwend met twee afleveringen per week. Op zondag kan je kijken naar het eiland met gloednieuwe kandidaten van het survivalprogramma. Donderdag is te zien hoe deelnemers die al een keer mee hebben gedaan in hun proeven slagen. Zangeres Do (Dominique van Hulst) heeft donderdag de eerste proef gewonnen.

Eerste Expeditie Robinson-ervaring Dominique van Hulst

Zangeres Do is geen vreemde in Expeditie Robinson! De blondine deed in 2011 al een keer mee met het populaire tv-programma. Zij zat toen in het het 10e seizoen van Expeditie Robinson, waarin ze op een eilandengroep boven Maleisië gedropt werd. Ze heeft zich toen niet echt kunnen bewijzen: van de 17 deelnemers werd Do als zevende weggestemd, op dag 16. Ze eindigde dus als elfde en werd weggestemd door 8 mededeelnemers. Nu krijgt Dominique van Hulst, hoe de zangeres echt heet, een mooie kans om deze ietwat anonieme deelname weg te poetsen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ⤟ Tʜɪs ɪs DO ⤠ (@thisisdo)

Do na 10 jaar terug in Expeditie Robinson

Dit jaar vinden er dus twee expedities tegelijk plaats, maar meer dan dat weten de deelnemers zelf ook niet. Belangrijk is dat ze ook niet weten wanneer de twee expedities samengevoegd worden. Eenmaal aangekomen op het eiland in Kroatië komt bij Do meteen een soort survivalinstinct naar boven. Voor de oud-deelnemers is het zeker niet saai of repetitief, maar juist weer nieuw en spannend; in Kroatië is de omgeving en het klimaat totaal anders dan in bijvoorbeeld de Filipijnen.

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden deelt Expeditie Robinson geheimen

Do wint eerste proef in oranje badpak

Voorafgaand aan de eerste proef van afgelopen donderdag krijgt de groep te horen dat ze individueel door moeten. De deelnemers beginnen het seizoen met de bekende evenwichtsproef. Hierbij moeten de kandidaten zo lang mogelijk op hun evenwichtsbalk boven het water staan. Degene die het langst op de evenwichtsbalk blijft staan wint onder andere immuniteit. Dominique van Hulst, in oranje badpak, en Saar Koningsberger blijven als laatste over en uiteindelijk wint Do de proef. Hiermee heeft ze haar immuniteit gewonnen en kan ze niet meer weggestemd worden. Voor zangeres Do een mooie start van het seizoen dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?