Zangeres Do maakt direct indruk in Expeditie Robinson 2021

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De makers van Expeditie Robinson pakken het deze keer anders aan! Kijkers van het programma worden verwend met twee afleveringen per week. Op zondag kan je kijken naar het eiland met gloednieuwe kandidaten van het survivalprogramma. Donderdag is te zien hoe deelnemers die al een keer mee hebben gedaan in hun proeven slagen. Zangeres Do (Dominique van Hulst) heeft donderdag de eerste proef gewonnen.

Eerste Expeditie Robinson-ervaring Dominique van Hulst

Zangeres Do is geen vreemde in Expeditie Robinson! De blondine deed in 2011 al een keer mee met het populaire tv-programma. Zij zat toen in het het 10e seizoen van Expeditie Robinson, waarin ze op een eilandengroep boven Maleisië gedropt werd. Ze heeft zich toen niet echt kunnen bewijzen: van de 17 deelnemers werd Do als zevende weggestemd, op dag 16. Ze eindigde dus als elfde en werd weggestemd door 8 mededeelnemers. Nu krijgt Dominique van Hulst, hoe de zangeres echt heet, een mooie kans om deze ietwat anonieme deelname weg te poetsen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ⤟ Tʜɪs ɪs DO ⤠ (@thisisdo)

Do na 10 jaar terug in Expeditie Robinson

Dit jaar vinden er dus twee expedities tegelijk plaats, maar meer dan dat weten de deelnemers zelf ook niet. Belangrijk is dat ze ook niet weten wanneer de twee expedities samengevoegd worden. Eenmaal aangekomen op het eiland in Kroatië komt bij Do meteen een soort survivalinstinct naar boven. Voor de oud-deelnemers is het zeker niet saai of repetitief, maar juist weer nieuw en spannend; in Kroatië is de omgeving en het klimaat totaal anders dan in bijvoorbeeld de Filipijnen.

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden deelt Expeditie Robinson geheimen

Do wint eerste proef in oranje badpak

Voorafgaand aan de eerste proef van afgelopen donderdag krijgt de groep te horen dat ze individueel door moeten. De deelnemers beginnen het seizoen met de bekende evenwichtsproef. Hierbij moeten de kandidaten zo lang mogelijk op hun evenwichtsbalk boven het water staan. Degene die het langst op de evenwichtsbalk blijft staan wint onder andere immuniteit. Dominique van Hulst, in oranje badpak, en Saar Koningsberger blijven als laatste over en uiteindelijk wint Do de proef. Hiermee heeft ze haar immuniteit gewonnen en kan ze niet meer weggestemd worden. Voor zangeres Do een mooie start van het seizoen dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...