Wie is de beste presentatrice van Nederland?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Deze week werden de nominaties voor het Televizier-gala bekendgemaakt. De belangrijkste vrouwen-battle gaat dit jaar uitgevochten worden in de categorie ‘Beste Presentatrice’. Wie moet ‘m volgens jou winnen? Eva Jinek, Chantal Janzen of Miljuschka Witzenhausen?

[poll id=”58″]

Eva Jinek snakt naar Televizier-Ster

Eva Jinek won de Televizier-Ster Presentatrice één keer, in 2017. De afgelopen jaren wordt ze wél steeds genomineerd. Hoewel Chantal Janzen de prijs vaak voor haar neus wegpakt, zal het Eva goed doen te weten dat ze constant in de top-3 staat. Maar ze zal ‘m ongetwijfeld graag nog ‘n keer winnen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek) op

Chantal Janzen schrijft geschiedenis

Het is geen groot wonder dat Chantal Janzen de prijs zo vaak wint: ze presenteert vrijwel álle grote programma’s van RTL, en doet dat geweldig. Ze is zelfs zó goed, dat ze al ‘n keer tegen de beruchte ‘veelwinnaars-regel’ van Televizier aanliep: je mag de Televizier-Ster niet vier keer op rij winnen. Drie keer op rij is de max. Als ze ‘m deze keer wint schrijft ze historie: Chantal, weer in de rol van ‘woman to beat’, pakt dan voor de tweede keer zo’n ‘three-peat’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Miljuschka Witzenhausen als underdog

Miljuschka Witzenhausen is een bekend gezicht, maar in deze competitie is de tv-kok een nieuwkomer. Nooit eerder werd ze genomineerd voor een Televizier-prijs. Toch geven we deze underdog een kans: ze maakt namelijk niet alleen indruk als presentatrice. Ook als kandidaat (Wie is de Mol?) en als rolmodel (#eerlijkefoto) kweekte ze veel goodwill.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.

Gerelateerde berichten