Vrouwen Nederlandse Vrouwen Sociale Schoonheden met o.a. Puck Moonen en Jackie Groenen

Sociale Schoonheden met o.a. Puck Moonen en Jackie Groenen

-

Sociale Schoonheden met o.a. Puck Moonen en Jackie Groenen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Deze Sociale Schoonheden hebben een topweekend achter de rug! Puck Moonen fietste helemaal naar Parijs, Jackie Groenen had een zomerse balkon-sessie, Lisa Vol vierde haar verjaardag in een hot tub, en Holly Mae Brood kondigde haar nieuwe film aan!

Puck Moonen

Puck Moonen was zó klaar met haar klusproject, dat ze op de fiets is gestapt om nooit (nou ja, in ieder geval een tijdje) meer terug te komen. Waar is Puck nu? In Parijs! Hoe ze met haar fiets zo hoog gekomen is weten we niet, maar een mooi plekje is het zeker!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

Jackie Groenen

Jackie Groenen zit op dit moment in een wel héél vrolijk sociaal bubbeltje. Samen met deze vriendin zit ze lekker op het balkon van de zon te genieten. We willen die bubbel natuurlijk niet kapot prikken, maar is er nog plaats voor één extra?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14) op

Lisa Vol

Hiep hiep! Lisa Vol van OG3NE was dit weekend jarig! Het blonde Vol-zusje blies 26 kaarsjes uit. Dat deed ze in een hot tub met een heerlijk wijntje erbij!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial) op

Holly Mae Brood

Nu de bioscopen weer open zijn, druppelen er ook weer nieuwe films binnen! Holly Mae Brood wil graag dat iedereen weet dat ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’ vanaf augustus in de bioscopen draait. Als Holly even laat weten hoeveel screentime er voor haar weggelegd is, willen we dat kaartje best alvast reserveren!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Astrid Kersseboom
Romy Monteiro
Eva de Goede
Fatima Moreira de Melo
Vivienne van den Assem

Laatste nieuws

Rondje Forum 3-8: Foto’s van Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen & meer

Verse screencaps, de beste socialposts en exclusieve beelden van je favoriete vrouwelijke BN'ers: je vind het op het Mannenzakenforum! Vandaag voor jou in de aanbieding: Dee van der Zeeuw, Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen...

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap...

Geef je mening