Sociale Schoonheden met o.a. Emma Heesters en Celine Huijsmans

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Vandaag in Sociale Schoonheden: Emma Heesters in een zwemsetje op een boot in Italië, AnneKee Molenaar geeft ons een zwoele blik, Anouk Hoogendijk geeft een inkijkje en Celine Huijsmans ligt op de desk met haar collega…

Emma Heesters

dat Emma Heesters de afgelopen week op vakantie naar Italië geweest is, kan je met geen mogelijkheid zijn ontgaan. De blondine deelt dan ook vrijwel dagelijks een teruggooikiekje naar haar zwoele vakantie. Zo ook deze keer weer. Ons hoor je niet klagen overigens.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters) op

AnneKee Molenaar

De Instagrampagina van de vriendin van Matthijs de Ligt, AnneKee Molenaar, kan met recht een ‘modellenpagina’ genoemd worden. Het model post met name veel kiekjes van zichzelf terwijl ze zwoel in de camera kijkt. Ook dit kiekje behoort tot die collectie ‘modelwaardige’ posts.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar) op

Anouk Hoogendijk

Anouk Hoogendijk plaatste een kiekje online waarin ze FC Utrecht feliciteerde met haar vijftigste verjaardag. Dit deed ze geheel in stijl in een FC Utrecht-shirtje. Iets waar haar volgers overigens niet echt mee bezig waren. Zij hadden met name oog voor die enorme teddybeer daar links in de woonkamer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

Celine Huijsmans

Celine Huijsmans is al een tijdje hét nieuwe gezicht van Shownieuws. Sinds gisteren presenteert de blondine het programma echter vanuit een geheel nieuwe studio. En, om de nieuwe ruimte even in te wijden, klom ze samen met collega Dyantha Brooks op de desk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Celine (@celinehuijsmans) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.