Vrouwen Nederlandse Vrouwen Sociale Schoonheden met o.a. Davina Michelle en Chantal Janzen

Sociale Schoonheden met o.a. Davina Michelle en Chantal Janzen

-

Sociale Schoonheden met o.a. Davina Michelle en Chantal Janzen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

De zomer is officieel begonnen! Althans, dat zegt weervrouw Lisa Vol vanuit haar achtertuinzwembad. We zijn geneigd de blonde zangeres te geloven. Over bekende blondines gesproken: ook Chantal Janzen, Nicolette Kluijver en Davina Michelle lieten van zich horen op de socials. Deze foto’s wil je zien!

Chantal Janzen

Chantal Janzen blijft vrolijk doorgaan met haar tijdschrift &C. Dat Nederlandse vrouwen niet op vakantie kunnen, betekent namelijk niet dat ze die dubbeldikke zomertijdschriften niet gewoon in hun achtertuin kunnen lezen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Davina Michelle

Davina Michelle staat backstage, maar een behind-the-scenes-foto is dit zeker niet! Iemand heeft de blonde zangeres dat jurkje in de handen gedrukt, en ook dat roze sfeerlicht brandt daar niet toevallig…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Davina Michelle (@davinamichelleofficial) op

Lisa Vol

Lisa Vol van OG3NE is niet alleen zangeres, maar ook meteoroloog. De blondine luidt namelijk zelf officieel het zomerseizoen in op Instagram. Ze gebruikt daarvoor geen weerkaart of temperatuurmetingen, maar doet het met een zwembadkiekje. Geloofwaardig genoeg!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial) op

Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver beging een enorme schoenenflater. Ze is bang dat iedereen haar stiekem heeft uitgelachen. Geen zorgen, Nicolette: we kunnen je verzekeren dat met zo’n luchtig zomerjurkje als ‘afleiding’, echt geen hond naar die schoenen gekeken heeft!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Cynthia Abma
Astrid Kersseboom
Romy Monteiro
Eva de Goede
Fatima Moreira de Melo

Laatste nieuws

Rondje Forum 3-8: Foto’s van Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen & meer

Verse screencaps, de beste socialposts en exclusieve beelden van je favoriete vrouwelijke BN'ers: je vind het op het Mannenzakenforum! Vandaag voor jou in de aanbieding: Dee van der Zeeuw, Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen...

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap...

Geef je mening