Sociale Schoonheden met Britt Scholte en Birgit Schuurman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Na een lange sombere periode zijn we met z’n allen klaar voor meer vrolijkheid! Deze Sociale Schoonheden laten zien hoe dat moet: Britt Scholte loopt voorop met haar brede lach, gevolgd door Birgit Schuurman die lol trapt met Victoria Koblenko. Ook Michaëlla Krajicek voelt zich geweldig. Nochtli heeft nog even tijd nodig…

Britt Scholte

Britt Scholte is blij dat het de goede kant op gaat met de landelijke gezondheid. Ze mist het allemaal: restaurants, vakantie, knuffelen… en lachen! Het liefst zo hard mogelijk. Op deze foto kon ze het nog. Zou ze het inmiddels verleerd zijn?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britt Scholte (@brittscholte) op

Birgit Schuurman

Dit is een crossover waar we lang naar uitgekeken hebben! Birgit Schuurman ging buurten bij Victoria Koblenko. Da’s een sandwich waar je graag tussen zou liggen, toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Birgit Schuurman (@birgit.schuurman) op

Michaëlla Krajicek

Michaëlla Krajicek voelt zich helemaal happy vandaag! Hoe ze dat aan haar volgers duidelijk maakt? Met dit veelzeggende videootje. Zou Michaëlla doorhebben dat dat vrolijke gevoel besmettelijk is?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Michaëlla KRAJICEK (@misakrajicek) op

Nochtli

Hoewel Nochtli niet in de Verenigde Staten woont, houden de gebeurtenissen daar haar enorm bezig. Met deze foto, waarop de fitgirl letterlijk gevloerd is, betuigt ze haar steun.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @nochtlii op

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten