Sociale Schoonheden met Britt Scholte en Birgit Schuurman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Na een lange sombere periode zijn we met z’n allen klaar voor meer vrolijkheid! Deze Sociale Schoonheden laten zien hoe dat moet: Britt Scholte loopt voorop met haar brede lach, gevolgd door Birgit Schuurman die lol trapt met Victoria Koblenko. Ook Michaëlla Krajicek voelt zich geweldig. Nochtli heeft nog even tijd nodig…

Britt Scholte

Britt Scholte is blij dat het de goede kant op gaat met de landelijke gezondheid. Ze mist het allemaal: restaurants, vakantie, knuffelen… en lachen! Het liefst zo hard mogelijk. Op deze foto kon ze het nog. Zou ze het inmiddels verleerd zijn?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britt Scholte (@brittscholte) op

Birgit Schuurman

Dit is een crossover waar we lang naar uitgekeken hebben! Birgit Schuurman ging buurten bij Victoria Koblenko. Da’s een sandwich waar je graag tussen zou liggen, toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Birgit Schuurman (@birgit.schuurman) op

Michaëlla Krajicek

Michaëlla Krajicek voelt zich helemaal happy vandaag! Hoe ze dat aan haar volgers duidelijk maakt? Met dit veelzeggende videootje. Zou Michaëlla doorhebben dat dat vrolijke gevoel besmettelijk is?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Michaëlla KRAJICEK (@misakrajicek) op

Nochtli

Hoewel Nochtli niet in de Verenigde Staten woont, houden de gebeurtenissen daar haar enorm bezig. Met deze foto, waarop de fitgirl letterlijk gevloerd is, betuigt ze haar steun.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @nochtlii op

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.

Gerelateerde berichten