Vrouwen Nederlandse Vrouwen Rondje Forum 20-7: Foto's van Sylvie Meis, Kim-Lian en...

Rondje Forum 20-7: Foto’s van Sylvie Meis, Kim-Lian en Glennis Grace

-

Rondje Forum 20-7: Foto’s van Sylvie Meis, Kim-Lian en Glennis Grace

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Er staan weer veel nieuwe foto’s op ons forum! Hoog tijd voor een rondje forum dus. Wat je niet mag missen: Sylvie Meis wordt emotioneel, Glennis Grace ligt languit op een piano, Geraldine Kemper neemt je mee op vakantie en Laura van der Blij laat het zonnetje schijnen!

Sylvie Meis

Sylvie Meis ging niet alleen trouwen, maar gaf ook voor het eerst in járen een interview met ex-man Rafael van der Vaart. Reden genoeg voor RTL Boulevard om Sylvie eens flink te belichten. Dat zag er zo uit!

Glennis Grace

Glennis Grace liet op SBS6 nog maar eens horen waarom ze vaak gezien wordt als één van de sterkst zingende vrouwen van ons land. Ze klom zelfs even in een kort jurkje op de vleugel!

Geraldine Kemper

Het allerbeste medicijn tegen ‘ik kan niet op vakantie-blues’ is 3 Op Reis met Geraldine Kemper. De mooie blondine brengt je ook zonder plannen moeiteloos in de vakantiestemming!

Laura van der Blij

We vergeten Laura van der Blij soms omdat ze niet op de ‘grote’ zenders verschijnt, maar de weervrouw van SBS mag er wezen! Haar weerberichten zijn bijzonder accuraat. Maar daar kijk je natuurlijk niet voor.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Miljuschka Witzenhausen
Fidan Ekiz
Sandra Schuurhof
Sharon Pieksma
Maaike Timmerman

Laatste nieuws

FORUM: bekijk de spannende vakantiefoto’s van Sensi Lowe

BREEK: de forumpagina van Sensi Lowe staat nu vol met spannende vakantiekiekjes van de blondine!

Hoogtepunten: Trump en Biden schelden elkaar uit tijdens debat

Ooit twee bejaarden elkaar bijna een kopje kleiner zien maken op live-tv? Het eerste debat tussen Trump en Biden was een waar spektakel. Inhoudelijk? Zelden. Wat dan wel? Lekker schelden!

#Mondkappennou: Ga jij net als Celine Huijsmans een mondkapje dragen?

Geen mondkapjesverplichting, maar een landelijk dringend verzoek tot het dragen van een mondkapje. Dat is er na veel geruzie uitgerold na een overleg in de Tweede Kamer. Ben JIJ net als Celine Huijsmans van plan dit advies op te volgen?

Geef je mening