Rondje Forum 18-6: foto’s van Puck Moonen, Fatima Moreiro de Melo en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het is weer tijd voor onze dagelijkse ronde over het forum. Vandaag komen we een klussende Puck Moonen tegen, zien we Fatima Moreiro de Melo in een kort jurkje, deelt Negin Mirsalehi een strandkiekje én komen we Juultje Tieleman weer tegen!

Puck Moonen

Het lijkt erop dat Puck Moonen een nieuw stulpje heeft. De wielrenster deelt dan ook een kiekje waarop ze zich helemaal ondergekliederd heeft met witte verf. Benieuwd? Je vindt het kiekje op haar forumpagina!

Fatima Moreiro de Melo

Waar we normaal gesproken Nikkie Plessen in korte rokjes en jurkjes zien verschijnen bij RTL Boulevard, was het ditmaal Fatima Moreiro de Melo die de stoute schoenen aantrok. Gelukkig maar, want het staat haar prachtig!

Negin Mirsalehi

We verlangen inmiddels allemaal wel naar een heerlijke zomervakantie, zo ook Negin Mirsalehi. Negin mist haar vakanties zelfs zo erg, dat ze een paar kiekjes van vorig jaar besloot te posten. En die zijn zeker even het bekijken waard!

Juultje Tieleman

Ja, daar zal je d’r weer hebben! Alhoewel we Juultje Tieleman gisteren ook al tegenkwamen tijdens onze wandeling, konden we het niet laten om deze dame weer even een bezoekje te brengen. En dat heeft alles te maken met haar meest recente forumfoto!

Artikel delen:

Laatste nieuws

Anouk Hoogendijk verovert Marble Mania

Topsporter Anouk Hoogendijk domineert tijdens een potje knikkeren. In Marble Mania laat het toptalent zien wat ze in huis heeft.

Zevende seizoen The Blacklist komt naar Netflix

Maart is aangebroken, en dat betekent dat het zevende seizoen van de spannende crime-serie The Blacklist binnenkort op Netflix verschijnt!

Hartkloppingen voor Barbara Sloesen bij De Verraders

Het eerste seizoen van RTL's De Verraders zit bomvol BN'ers! Deelnemer Barbara Sloesen verklapt alvast dat haar hart het bijna begaf tijdens de opnames van dit spannende spelletje...

Gerelateerde berichten