Rondje Forum 17-8: Foto’s van Hélène Hendriks, Marieke Elsinga & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Nieuwe foto’s! Zit je klaar? Hélène Hendriks is eindelijk weer op tv, Marieke Elsinga speelt met haar harige vriendje, Dee van der Zeeuw is een goudmijn voor cappers en Sharon Pieksma lijkt net een Disneyprinses!

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga speelt met haar p… nee, we gaan de grap gewoon eens ‘n keer niet maken. Kort gezegd: op deze nieuwe foto’s van de presentatrice vermaakt ze haar kat met een speeltje. Klinkt alsnog best suggestief. Sorry!

Hélène Hendriks

Heerlijk die Champions League-avondjes! Niet alleen voor het voetbal, maar ook omdat Hélène Hendriks tijdens deze uitzendingen weer op de buis verschijnt! Heb je ooit zó naar het rustsignaal verlangd?

Dee van der Zeeuw

Dee van der Zeeuw liep weer eens in haar bikini door beeld. Haar Youtubefilmpjes zijn een goudmijn voor cappers als Tazz en Wes!

Sharon Pieksma

Heeft Disney al een hoofdrolspeelster voor de live-action-versie van De Kleine Zeemeermin? Misschien moeten we Sharon Pieksma eens naar voren schuiven! Het belangrijkste attribuut heeft ze al aan. Staat haar nog goed ook!

Laatste nieuws

Romee Strijd laat melkfabrieken zien op nieuwe foto

Romee Strijd is pas moeder geworden, maar kon snel weer aan de slag als model! Ze neemt tegenwoordig wel een aantal opvallende attributen mee naar haar werk...

Opvallende Emma D’Arcy speelt hoofdrol in nieuwe GoT spin-off House of the Dragon

Wie is deze opvallende acteur die de hoofdrol in spin-off Game of Thrones: House of the Dragon gaat spelen?

Nicolette Kluijver zorgt voor verbazing met foto van nieuwe look

Presentatrice Nicolette Kluijver ondergaat een flinke metamorfose!

Gerelateerde berichten