Rondje Forum 17-8: Foto’s van Hélène Hendriks, Marieke Elsinga & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Nieuwe foto’s! Zit je klaar? Hélène Hendriks is eindelijk weer op tv, Marieke Elsinga speelt met haar harige vriendje, Dee van der Zeeuw is een goudmijn voor cappers en Sharon Pieksma lijkt net een Disneyprinses!

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga speelt met haar p… nee, we gaan de grap gewoon eens ‘n keer niet maken. Kort gezegd: op deze nieuwe foto’s van de presentatrice vermaakt ze haar kat met een speeltje. Klinkt alsnog best suggestief. Sorry!

Hélène Hendriks

Heerlijk die Champions League-avondjes! Niet alleen voor het voetbal, maar ook omdat Hélène Hendriks tijdens deze uitzendingen weer op de buis verschijnt! Heb je ooit zó naar het rustsignaal verlangd?

Dee van der Zeeuw

Dee van der Zeeuw liep weer eens in haar bikini door beeld. Haar Youtubefilmpjes zijn een goudmijn voor cappers als Tazz en Wes!

Sharon Pieksma

Heeft Disney al een hoofdrolspeelster voor de live-action-versie van De Kleine Zeemeermin? Misschien moeten we Sharon Pieksma eens naar voren schuiven! Het belangrijkste attribuut heeft ze al aan. Staat haar nog goed ook!

Artikel delen:

Laatste nieuws

Oussama Tannane provoceert Ajax na wereldgoal in halve finale KNVB Beker

Oussama Tannane scoorde dinsdagavond een wereldgoal in de halve finale van de KNVB beker. De aanvaller schoot Vitesse hiermee naar de bekerfinale. Vervolgens provoceerde Tannane Ajax.

De officiële trailer van Netflix’ Sky Rojo is nu uit!

De opvolger van Spaanse series van La Casa de Papel en Vis a Vis komt binnenkort op Netflix. Ben jij al klaar om te genieten van vette actie en temperamentvolle vrouwen? De serie belooft een regelrechte hit te worden! 

Maxime Meiland bereikt hoogtepunt op televisie

Dat was wel een héle bijzondere aflevering van Chateau Meiland...

Gerelateerde berichten