Dee van der Zeeuw

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Dee van der Zeeuw

Influencer Dee van der Zeeuw

Demira van der Zeeuw, ook wel bekend als Dee, is de vloggende ex-vriendin van Enzo Knol. Ze was zestien toen ze iets met elkaar kregen en hij net begon met vloggen. Daarnaast is ze ook haar eigen Youtube kanaal begonnen. Nu is ze met bijna 330.000 abonnees en 1,3 miljoen volgers op Instagram een succesvol influencer!

Enzo Knol

Dee heeft vijf jaar een relatie gehad met Youtube-ster Enzo Knol. Toen het uitging, hebben ze een break-up video gemaakt voor hun fans, waarin ze hun beslissing uitlegden. Heel even leek het nog goed te komen tussen de twee, maar dit bleek uiteindelijk toch ijdele hoop. Gelukkig voor Dee werd ze al snel weer gelukkig met een nieuwe liefde, Lars.

Wat doet Dee?

Naast influencer kun je Dee ook kennen van Club Ondersteboven op Slam.fm, waar zij soms sidekick was. Ook was ze wel eens op TV bij programma’s als RTL Late Night. Ze maakt ook graag muziek, zo heeft ze ooit met haar eigen nummer ‘You’ de Tipparade van Radio Veronica bereikt, waarin veelbelovende Nederlandse liedjes worden geplaatst. Van alle markten thuis dus, die Dee!

Nieuws

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Video: Dee van der Zeeuw laat zich van onderen filmen in zwembad

Dee van der Zeeuw deelt een opvallende video via Instagram. De zwangere blondine realiseert zich zelf ook dat dit niet de meest charmante hoek is..

Foto: Gloeiende Dee van der Zeeuw laat nieuw figuurtje zien

De blondine Dee van der Zeeuw is al een aantal maanden zwanger. Dee kan haar geluk niet op en één ding is zeker: ze is ook nog eens ontzettend mooi zwanger!

Geniet van deze 5 zomerse foto’s van Dee van der Zeeuw

Nu de dagen steeds kouder worden moeten we elders op zoek naar warmte. Wat dacht je van deze 5 mooiste zomer foto's van Dee van der Zeeuw?

Dit wist je nog niet over Dee van der Zeeuw

De meest opvallende weetjes over vlogster Dee van der Zeeuw!

De beste Instagram foto’s van Dee van der Zeeuw

Oke, het is lastig. Bijna elke foto van Dee van der Zeeuw is een goede foto. Je hebt van die mensen die altijd knap op een foto staan en Dee is daar zeker een van. Toch is hier een lijstje met de allerbeste foto's die Dee ooit online heeft gezet. 

TikTok Tuesday: Filmpjes van Amy Vol (OG3NE), J-Lo en Dee van der Zeeuw

We hebben weer een aantal fijne filmpjes voor je in petto! Dee van der Zeeuw gaat kopje onder, Amy Vol showt haar modellentrekjes en J-Lo... is J-Lo!

Rondje Forum 17-8: Foto’s van Hélène Hendriks, Marieke Elsinga & meer

Nieuwe foto's! Zit je klaar? Hélène Hendriks is eindelijk weer op tv, Marieke Elsinga speelt met haar harige vriendje, Dee van der Zeeuw is een goudmijn voor cappers en Sharon Pieksma lijkt net een Disneyprinses!
Dee van der Zeeuw

Profiel

Geboortedatum: 5 september 1997
Sterrenbeeld: Maagd
Lengte: 1,68 meter
Relatie: Ja, met Lars Gerbrands
Beroep: Zangeres, YouTuber, influencer
Familie: Quin van der Zeeuw (broer) Nieka van der Zeeuw (tweeling zus)
Instagram: De instagram van Dee is @dee

Foto's

Dee van der Zeeuw
Dee van der Zeeuw
Dee van der Zeeuw