Dee van der Zeeuw

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Dee van der Zeeuw

Influencer Dee van der Zeeuw

Demira van der Zeeuw, ook wel bekend als Dee, is de vloggende ex-vriendin van Enzo Knol. Ze was zestien toen ze iets met elkaar kregen en hij net begon met vloggen. Daarnaast is ze ook haar eigen Youtube kanaal begonnen. Nu is ze met bijna 330.000 abonnees en 1,3 miljoen volgers op Instagram een succesvol influencer!

Enzo Knol

Dee heeft vijf jaar een relatie gehad met Youtube-ster Enzo Knol. Toen het uitging, hebben ze een break-up video gemaakt voor hun fans, waarin ze hun beslissing uitlegden. Heel even leek het nog goed te komen tussen de twee, maar dit bleek uiteindelijk toch ijdele hoop. Gelukkig voor Dee werd ze al snel weer gelukkig met een nieuwe liefde, Lars.

Wat doet Dee?

Naast influencer kun je Dee ook kennen van Club Ondersteboven op Slam.fm, waar zij soms sidekick was. Ook was ze wel eens op TV bij programma’s als RTL Late Night. Ze maakt ook graag muziek, zo heeft ze ooit met haar eigen nummer ‘You’ de Tipparade van Radio Veronica bereikt, waarin veelbelovende Nederlandse liedjes worden geplaatst. Van alle markten thuis dus, die Dee!

Nieuws

Foto: Dee van der Zeeuw verbaast zichzelf met kiekje in spiegel

YouTuber Dee van der Zeeuw heeft sinds een tijdje een kleine baby thuis zitten. Ze had niet verwacht om zo snel al het huis uit te rennen...

Foto: Dee van der Zeeuw laat alles zien tijdens fotoshoot

Dee van der Zeeuw gaat bijna helemaal uit de kleren voor deze pikante fotoshoot! De blondine besluit het verloop van de shoot te delen via Instagram..

Foto: Kletsnatte Dee van der Zeeuw laat zich fotograferen in mini bakpakje

Dee van der Zeeuw heeft een heerlijk zonnige vakantie achter de rug en deelt daarvan nog wat spannende foto's...

Video: Voorovergebogen Dee van der Zeeuw laat zich van achteren beetpakken

Dee van der Zeeuw laat zich even goed beetpakken op een van haar nieuwste video's. De knappe blondine laat er geen gras over groeien. 

Foto: Dee van der Zeeuw toont haar enorme watermeloen

Dee van der Zeeuw is natuurlijk alweer een tijdje zwanger en toont een keer haar grote buik aan haar volgers. Die zijn onder de indruk. 

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Video: Dee van der Zeeuw laat zich van onderen filmen in zwembad

Dee van der Zeeuw deelt een opvallende video via Instagram. De zwangere blondine realiseert zich zelf ook dat dit niet de meest charmante hoek is..

Foto: Gloeiende Dee van der Zeeuw laat nieuw figuurtje zien

De blondine Dee van der Zeeuw is al een aantal maanden zwanger. Dee kan haar geluk niet op en één ding is zeker: ze is ook nog eens ontzettend mooi zwanger!
Dee van der Zeeuw

Profiel

Geboortedatum: 5 september 1997
Sterrenbeeld: Maagd
Lengte: 1,68 meter
Relatie: Ja, met Lars Gerbrands
Beroep: Zangeres, YouTuber, influencer
Familie: Quin van der Zeeuw (broer) Nieka van der Zeeuw (tweeling zus)
Instagram: De instagram van Dee is @dee

Foto's

Dee van der Zeeuw
Dee van der Zeeuw
Dee van der Zeeuw