Maxime Meiland bereikt hoogtepunt op televisie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maandag 1 maart was het zover, de eerste aflevering van het vijfde seizoen van Chateau Meiland. En ja, de kijkers van SBS6 kregen weer waar ze op hoopten: een knotsgekke, hysterische aflevering, met een wel héél bijzonder hoogtepunt.

Maxime weer op tv te zien

Maxime Meiland schitterde maandag als vanouds weer in de seizoensopener van alweer het vijfde seizoen van Chateau Meiland. Even werd gevreesd dat dit seizoen van Chateau Meiland lang niet zo’n succes zou worden als de andere seizoenen, vanwege de coronacrisis. Maxime stelde de fans van het programma echter al snel gerust. Zo verklapte ze al eerder dat dit seizoen ‘waanzinnig leuk zou worden, ondanks Corona’.

Een hele prestatie van Maxime Meiland

En ja, een leuke aflevering werd het zeker. Sterker nog, deze aflevering bezorgde Maxime Meiland een heus hoogtepunt. Maxime trouwens niet alleen, ze deelde het moment namelijk ook nog met de rest van de familie Meiland. Nog nooit keken er namelijk zo veel mensen naar het programma als maandag. Het programma trok dan ook maar liefst 1,7 miljoen kijkers.

Maxime als echte boerin

In het vijfde seizoen van Chateau Meiland zien we hoe Maxime Meiland van het leven als boerin geniet. Overals, regenlaarzen en zelfs met koeien knuffelen: Maxime lijkt het boerenleven helemaal omarmt te hebben. Het is dat de voormalige blondine een relatie heeft met cameraman Leroy Molkenboer, anders zouden we wel weten bij wie Yvon Jaspers het volgende seizoen van Boer Zoekt Vrouw op de stoep had gestaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...