Maxime Meiland bereikt hoogtepunt op televisie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Maandag 1 maart was het zover, de eerste aflevering van het vijfde seizoen van Chateau Meiland. En ja, de kijkers van SBS6 kregen weer waar ze op hoopten: een knotsgekke, hysterische aflevering, met een wel héél bijzonder hoogtepunt.

Maxime weer op tv te zien

Maxime Meiland schitterde maandag als vanouds weer in de seizoensopener van alweer het vijfde seizoen van Chateau Meiland. Even werd gevreesd dat dit seizoen van Chateau Meiland lang niet zo’n succes zou worden als de andere seizoenen, vanwege de coronacrisis. Maxime stelde de fans van het programma echter al snel gerust. Zo verklapte ze al eerder dat dit seizoen ‘waanzinnig leuk zou worden, ondanks Corona’.

Een hele prestatie van Maxime Meiland

En ja, een leuke aflevering werd het zeker. Sterker nog, deze aflevering bezorgde Maxime Meiland een heus hoogtepunt. Maxime trouwens niet alleen, ze deelde het moment namelijk ook nog met de rest van de familie Meiland. Nog nooit keken er namelijk zo veel mensen naar het programma als maandag. Het programma trok dan ook maar liefst 1,7 miljoen kijkers.

Maxime als echte boerin

In het vijfde seizoen van Chateau Meiland zien we hoe Maxime Meiland van het leven als boerin geniet. Overals, regenlaarzen en zelfs met koeien knuffelen: Maxime lijkt het boerenleven helemaal omarmt te hebben. Het is dat de voormalige blondine een relatie heeft met cameraman Leroy Molkenboer, anders zouden we wel weten bij wie Yvon Jaspers het volgende seizoen van Boer Zoekt Vrouw op de stoep had gestaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.