Maan de Steenwinkel verbaast volgers met nieuwe look op foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Haar vakantie zit er op, dus zangeres Maan de Steenwinkel is terug van weggeweest. En dat viert ze met een nieuwe stijl die haar volgers omver blaast.

Zangeres Maan de Steenwinkel heeft heerlijk kunnen genieten van een uitgebreide vakantie en staat uitgerust klaar om aan een nieuwe reeks optredens te beginnen. En dat kan natuurlijk niet zonder eerst een nieuwe podium look aan te meten. Maan verbaast al haar volgers met haar prachtige nieuwe look. Haar fans worden omver geblazen. Met zo’n zwoele vertoning kan Maan niet anders dan haar beste optredens tot nu toe geven.

Lees ook: Maan de Steenwinkel verdient een eigen Netflix documentaire

De zwoele blik van Maan

Maan heeft zichzelf een prachtig nieuw kapsel aangemeten en dat moet ze natuurlijk even showen aan al haar fans. Met een intense gezichtsuitdrukking die lijkt te zeggen ‘hier ben ik, klaar voor de wereld’ gooit ze haar nieuwe look online. Maan zet haar nieuwe foto een beetje kracht bij door hem artistiek in zwart-wit te posten. Zo wordt je niet afgeleid door allerlei kleuren, waardoor het juist meer opvalt hoe goed Maan er uit ziet met haar nieuwe look. De zwoele blik van Maan blaast je bijna van je stoel af. Als je nog geen fan was van de zangeres, dan ben je dat na deze foto zeker!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Waarom een ticket voor Maans concert de moeite waard is

Maan heeft de gave om een concert geheel in haar eentje te dragen. Zelfs zonder band en muziek zou je nog een hele avond kunnen genieten van het stemgeluid van de zangeres. Behalve een geweldige stem ziet Maan er natuurlijk ook bijzonder mooi uit. Ze heeft altijd de leukste pakjes aan op het podium, waardoor je de hele avond zal kunnen genieten, zelfs als haar muziek niet helemaal jouw ding is. Maar in haar ruime repertoire zal vast een nummer zitten wat je aanspreekt. Maan heeft namelijk aardige successen bereikt de afgelopen jaren en is zo veel verschillende samenwerkingen aan gegaan met diverse artiesten, dat er ergens wel een nummer te vinden is dat aansluit bij jouw muzieksmaak. Ook is het voor Maan niet ongebruikelijk om even tussen haar publiek te gaan staan. als je een kaartje koopt is er dus een kans dat je face-to-face komt te staan met de beeldschone brunette.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan snakt naar vrijheid

De zangeres heeft het gevoel dat ze niet heel vrijuit kan spreken. Soms zou ze willen dat ze alles wat er in haar hoofd omgaat kon zeggen, maar ze merkt dat dit nu eenmaal niet gaat. Zeker als je een grotere artiest bent. Een ander ding waar Maan last van heeft is dat ze bijna niet meer rustig over straat kan. Er is altijd wel iemand met een telefoon of een reporter op de loer. Die rust die ze had, dat ze niet altijd werd lastig gevallen, dat is een van de dingen die Maan wel mist. Dus maakte ze er een nummer over, zoals een echte artiest dat doet. Niets Is Heilig scoort goed in de hitlijsten, dus dat maakt het een dubbele overwinning voor Maan. Ze schrijft haar frustraties van zich af en heeft weer een toffe plaat uit kunnen brengen.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!