Jutta Leerdam laat favoriete pose zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Jutta Leerdam stond een tijdje geleden met een reeks kunstzinnige foto’s in een magazine. Dit was haar (en ook jouw) lievelingsplaatje van deze serie!

Jutta Leerdam schitterde onlangs nog in Thialf op de schaats, maar laten we niet vergeten dat deze supersnelle blondine ook een aardig potje kan poseren voor de camera! Jutta blikte deze week terug op een fotoserie van afgelopen zomer. Eén foto uit die reeks springt er overduidelijk uit, vindt ook Jutta zelf…

Jutta Leerdam stelt zich open voor foto in LXRY

De foto’s, die in het blad LXRY gestaan hebben, hadden een duidelijk thema: de benen van Jutta! Dankzij deze staalkabels raast ze vliegensvlug over het ijs, maar ze zijn ook mooi om te zien. Vooral DEZE foto viel erg in de smaak. “Mijn favoriete plaatje,” schrijft de schaatsster erbij. We vrezen dat deze foto niet alleen jouw favoriet is, Jutta!

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten