Vrouwen Nederlandse Vrouwen Jutta Leerdam laat favoriete pose zien

Jutta Leerdam laat favoriete pose zien

-

Jutta Leerdam laat favoriete pose zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Jutta Leerdam stond een tijdje geleden met een reeks kunstzinnige foto’s in een magazine. Dit was haar (en ook jouw) lievelingsplaatje van deze serie!

Jutta Leerdam schitterde onlangs nog in Thialf op de schaats, maar laten we niet vergeten dat deze supersnelle blondine ook een aardig potje kan poseren voor de camera! Jutta blikte deze week terug op een fotoserie van afgelopen zomer. Eén foto uit die reeks springt er overduidelijk uit, vindt ook Jutta zelf…

Jutta Leerdam stelt zich open voor foto in LXRY

De foto’s, die in het blad LXRY gestaan hebben, hadden een duidelijk thema: de benen van Jutta! Dankzij deze staalkabels raast ze vliegensvlug over het ijs, maar ze zijn ook mooi om te zien. Vooral DEZE foto viel erg in de smaak. “Mijn favoriete plaatje,” schrijft de schaatsster erbij. We vrezen dat deze foto niet alleen jouw favoriet is, Jutta!

Artikel delen:

Foto updates

Victoria Koblenko
Malou Petter
Marieke Elsinga
Sandra Schuurhof
Tooske Ragas-Breugem

Laatste nieuws

Andre Hazes heeft blik gericht op Maan de Steenwinkel

Tijdens de vrienden van Amstel Live wist Maan het met iedereen goed te vinden. Ze kreeg veel bekijks, voornamelijk van Andre Hazes.

WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto's in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

VIDEO: tijd voor ‘nieuwe’ rel bij Veronica Inside?

"Wij haten 'm nog steeds," lacht Johan Derksen terwijl Wilfred Genee veelzeggend grinnikt. Het is duidelijk nog steeds niet helemaal oké tussen de mannen van Veronica Inside...

Geef je mening

Gerelateerde berichten