Jutta Leerdam laat favoriete pose zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Jutta Leerdam stond een tijdje geleden met een reeks kunstzinnige foto’s in een magazine. Dit was haar (en ook jouw) lievelingsplaatje van deze serie!

Jutta Leerdam schitterde onlangs nog in Thialf op de schaats, maar laten we niet vergeten dat deze supersnelle blondine ook een aardig potje kan poseren voor de camera! Jutta blikte deze week terug op een fotoserie van afgelopen zomer. Eén foto uit die reeks springt er overduidelijk uit, vindt ook Jutta zelf…

Jutta Leerdam stelt zich open voor foto in LXRY

De foto’s, die in het blad LXRY gestaan hebben, hadden een duidelijk thema: de benen van Jutta! Dankzij deze staalkabels raast ze vliegensvlug over het ijs, maar ze zijn ook mooi om te zien. Vooral DEZE foto viel erg in de smaak. “Mijn favoriete plaatje,” schrijft de schaatsster erbij. We vrezen dat deze foto niet alleen jouw favoriet is, Jutta!

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.

Gerelateerde berichten