Jutta Leerdam beleeft intiem trainingsmomentje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Jutta Leerdam doet het misschien een stapje rustiger aan dit jaar, toch blijft de schaatsster flink trainen!

Ze staat bekend als de mooiste schaatsster van het land, maar Jutta Leerdam is ook hard aan het trainen om weer op topniveau mee te mogen sporten. En dat gaat voor Jutta met vallen en opstaan. Maar toch weet ze zich keer op keer weer het ijs op te slepen om aan zichzelf te blijven werken. Ook buiten het ijs om is Jutta enorm hard haar best aan het doen. Er gaat geen enkele dag voorbij zonder dat Jutta aan het trainen is. En dat zie je. Haar conditie gaat er flink op vooruit en Jutta ziet er daardoor ook beter uit dan ooit.

Lees ook: Jutta Leerdam deelt bijzondere foto op Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Never skip your warm-up

Met haar zwarte eyeliner is Jutta absoluut de meest opvallende verschijning op het ijs. Maar toch verdiend Jutta het om daar te staan om meer dan alleen haar prachtige looks. Jutta is namelijk ook een van de meest hard trainende sporters op de wereld. En dat bewijst ze elke week opnieuw in de sportschool. En als ze dan in de sportschool staat, dan begint ze altijd met een goede warm-up.  Dat moet ook wel, anders is het risico op blessures groter. Jutta staat zo achter deze boodschap dat ze hem graag met iedereen op Instagram deelt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Een goede balans is belangrijk voor Jutta

Hoewel Jutta zeker veel traint, weet de topsporter ook dat er meer in het leven is dan alleen maar trainen. Zo is het ook belangrijk om tussen je sportmomenten een geod aantal rustmomenten in te lassen. Een goede balans is essentieel. Daarom ontsapnt Jutta zich ook graag. En dat doet ze dan op de meest mooie plekken. Bijvoorbeeld aan dit prachtige meer. Jutta lijkt helemaal in haar element. En ze ziet er, hoewel ze er in dat moment niet bewust mee bezig is, toch nog geweldig uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

De verschillende trainingen van Jutta

Voor een topsporter als Jutta is het belangrijk om verschillende trainingen te doen, zodat je jezelf blijft uitdagen. Jutta moet als schaatsster voroal haar benen blijven trainen. En daar heeft ze verschillende methodes voor. Van de sportschool, tot een stuk rennen, maar ook zeker op haar fiets stappen. En ondanks al die diverse en harde trainingen weet Jutta nog steeds te lachen en er ongelooflijk mooi uit te zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Het einddoel van Jutta

En na al die trainingen is het eindelijk tijd om het ijs te betreden. Jutta kan op het ijs goed zien of haar haar efforts buiten het ijs zin hebben gehad op het ijs. Ze is het gelukkigst met een paar schaatsen onder haar benen. Jutta blijft zichzelf verbeteren zodat ze binnenkort weer alle wedstrijden mee kan schaatsen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?