Vrouwen Nederlandse Vrouwen Hélène Hendriks straft Veronica-vriendin Anouk Hoogendijk af

Hélène Hendriks straft Veronica-vriendin Anouk Hoogendijk af

-

Hélène Hendriks straft Veronica-vriendin Anouk Hoogendijk af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk waren nog niet zo heel lang een duo. Het coronavirus maakte een vroegtijdig (maar hopelijk tijdelijk) einde aan hun innige samenwerking bij wedstrijden van onze Oranje Leeuwinnen. We vroegen jullie wie jullie favoriet in dit sportieve een-tweetje is. De grote meerderheid koos voor Hélène!

Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk waren voor hun televisiecarrière topsporter. Hélène in het hockey, Anouk als profvoetballer. Dat deze twee blondines altijd zin in een wedstrijdje hebben staat dus vast. In dit geval wordt de voetbalster dolgetikt door de hockeyster: Hélène Hendriks strafte Anouk Hoogendijk namelijk finaal af in onze strijd der vrouwenvoetbal-presentatrices!

Lees ook: Hélène Hendriks is lichtpuntje van Veronica Inside

Hélène Hendriks <3 Anouk Hoogendijk

We durfden ze best tegenover elkaar te zetten. Twee blonde ex-topsporters, allebei in de dertig, en allebei timmerend aan hun tv-carrière. Hélène Hendriks heeft hierin wel een flinke voorsprong: ze interviewt en presenteert al jaren voetbalprogramma’s voor Fox Sports en Veronica. Anouk Hoogendijk komt wat dat betreft net kijken. Ze schoof soms aan bij de publieke omroep als de Oranje Leeuwinnen moesten spelen, maar sinds ze naast Hélène gezet is lijkt ze pas écht op haar gemak.

Hélène Hendriks wint met gemak

De cijfers liegen niet: 72% van de stemmen gingen naar Hélène Hendriks. Anouk Hoogendijk blijft steken op 28%. Die extra dosis tv-ervaring van Hélène heeft Anouk hier waarschijnlijk de das omgedaan. We zijn gewoon al wat langer fan van de voormalig hockeyster.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Helene Hendriks © (@helenehendriks1) op

Anouk hoeft zich dus absoluut niet te schamen voor deze uitslag. Het is altijd lastig een vaste speler uit de basis te knikkeren. Maar hun prille samenwerking bij Veronica verliep tot nu toe zó lekker, dat we ze gewoon altijd samen zouden opstellen!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Miljuschka Witzenhausen
Fidan Ekiz
Sandra Schuurhof
Sharon Pieksma
Maaike Timmerman

Laatste nieuws

FORUM: bekijk de spannende vakantiefoto’s van Sensi Lowe

BREEK: de forumpagina van Sensi Lowe staat nu vol met spannende vakantiekiekjes van de blondine!

Hoogtepunten: Trump en Biden schelden elkaar uit tijdens debat

Ooit twee bejaarden elkaar bijna een kopje kleiner zien maken op live-tv? Het eerste debat tussen Trump en Biden was een waar spektakel. Inhoudelijk? Zelden. Wat dan wel? Lekker schelden!

#Mondkappennou: Ga jij net als Celine Huijsmans een mondkapje dragen?

Geen mondkapjesverplichting, maar een landelijk dringend verzoek tot het dragen van een mondkapje. Dat is er na veel geruzie uitgerold na een overleg in de Tweede Kamer. Ben JIJ net als Celine Huijsmans van plan dit advies op te volgen?

Geef je mening