Helene Hendriks is lichtpuntje van Veronica Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We hebben al voetbalcommentatoren langs zien komen die bij gebrek aan werk het dagelijkse leven maar van commentaar gingen voorzien. Voor sport-interviewers is het gelukkig ietsje makkelijker om zinnig werk te verrichten. Hélène Hendriks krijgt tijdens elke uitzending van Veronica Inside een blokje om sportfiguren op afstand te interviewen. Skypecall aan en gaan. We willen de mannen van Veronica Inside niet tekort doen, maar op dit moment zijn de Hélène-momentjes het lichtpuntje van de show…

Hélène Hendriks geeft het liefst zo min mogelijk prijs over haar privéleven. Tegenwoordig gaat dat een beetje lastig voor de Brabantse blondine. Ze moet namelijk vanuit haar eigen huis interviews afnemen. Logisch dus dat de presentatrice nu een beetje geplaagd wordt door de mannen die ze interviewt. Voetballers blijven voetballers. Zodra ze met beroepslolbroek Andy van der Meijde in een Skypecall zit is het meteen raak.

Binnen een paar seconden heeft hij Hélène met een opmerking over haar open bloesje op haar achterpoten. De voormalig hockeyster, die normaal iets serieuzere interviews in de catacomben doet, kan er om lachen. Dat ritsje gaat wel meteen dicht. Wat volgt is een soort ‘Met Andy in de Auto’-gesprek. Over-en-weer getreiter met een dikke knipoog. Dat kan ze dus ook gewoon. Genieten!

Aad is het nog niet verleerd

Vriend van de show Aad de Mos werd ook even gebeld. Deze ouwe snoeper zit met zonnebril naar een overbelicht scherm te turen, maar weet precies waar hij kijken moet. Misschien moet ze die webcam voor het volgende gesprek toch iets hoger richten? Of is het gewoon een tactische ijsbreker? Slimme meid, die Hélène!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!