Geraldine Kemper is Maan de Steenwinkel te slim af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

We zien Geraldine blijkbaar toch net wat liever aan ons voorbij komen dan Maan!

Bekende dames, als Geraldine Kemper, Maan de Steenwinkel en Miljuschka Witzenhausen delen steeds vaker onbewerkte foto’s zonder make-up. En ja, die eerlijkheid weten volgers zeker te waarderen! [poll id=”70″]

wie is de knapste BN’er zonder make-up?

Een tijdje terug stelden we je de vraag: ‘Welke dame vind jij knapper zonder dat laagje make-up, Maan of Geraldine?’. En dat was een hevige strijd tussen deze twee bekende dames. Uiteindelijk greep Maan de Steenwinkel nét naast de winst met 49% van de stemmen en ging de overwinning toch echt naar Geraldine Kemper.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mannenzaken (@mannenzakennl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?