Geraldine Kemper is Maan de Steenwinkel te slim af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

We zien Geraldine blijkbaar toch net wat liever aan ons voorbij komen dan Maan!

Bekende dames, als Geraldine Kemper, Maan de Steenwinkel en Miljuschka Witzenhausen delen steeds vaker onbewerkte foto’s zonder make-up. En ja, die eerlijkheid weten volgers zeker te waarderen! [poll id=”70″]

wie is de knapste BN’er zonder make-up?

Een tijdje terug stelden we je de vraag: ‘Welke dame vind jij knapper zonder dat laagje make-up, Maan of Geraldine?’. En dat was een hevige strijd tussen deze twee bekende dames. Uiteindelijk greep Maan de Steenwinkel nét naast de winst met 49% van de stemmen en ging de overwinning toch echt naar Geraldine Kemper.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mannenzaken (@mannenzakennl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?