Engeltje Sylvie Meis bewijst dat ze ‘good girl’ geweest is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Schijnheilig of niet, Sylvie Meis is een engel deze Kerst. Ze fladderde zó onze Instagramfeed binnen…

Er ligt dit jaar een hele brave dame op je te wachten onder de kerstboom: Sylvie Meis! De kleine onderneemster heeft zich verkleed als kerstengel en beweert bovendien een ‘good girl’ te zijn geweest. Geloven we dat?

Lees ook: WAT! Sylvie Meis blijkt deelnemer The Masked Singer

Sylvie Meis is braaf geweest in 2020

Sylvie Meis heeft best een beetje gelijk. Terwijl we het voorgaande jaren hadden over de escapades van Sylvie, is het nu redelijk stil rondom de presentatrice. Tenzij je reclame maken op Instagram zondig gedrag vindt natuurlijk. Sylvie is gesetteld met één man, komt niet meer in opspraak en doet braaf haar ronde langs spelprogramma’s op de Duitse tv. Die engelenvleugels zijn wat dat betreft dus niet misplaatst. Die pakjes onder de boom heeft deze ‘good girl’ dubbel en dwars verdiend!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...