Emma Heesters deelt spannende foto met haar volgers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Emma Heesters is een populaire zangeres, die vooral bekend is van haar covers op haar Youtube-kanaal. Inmiddels heeft ze al 3.5 miljoen abbonees te pakken. Ook op Instagram timmert ze ook lekker aan de weg met 750.000 volgers. De 25- jarige blondine blijft verbazen met haar pikante foto’s. Ons hoor je niet klagen!

Emma Heesters heeft romantische plannen

Wie de Instagrampagina van Emma Heesters bezoekt zal ongetwijfeld een wel héél zwoele fotot tegenkomen van de zangeres. Waarom we het een zwoele foto noemen? Nou, wie een kijkje neemt bij het desbetreffende kiekje ziet dat Emma Heesters voor de camera poseert in een een doorschijnend rode top. Dat niet alleen, de blondine heeft ook nog eens een rode roos in haar handen. Je zou als volgers dus zomaar de conclusie kunnen trekken dat Emma Heesters wilde romantische plannen heeft!

Mannen vallen massaal voor Emma Heesters

Met haar zwoele, uitdagende blik weet Emma Heesters het hoofd van menig man op hol te brengen. En dat weet de zangeres maar al te goed. Wie even door de lijst met haar volgers scrolt, ziet dan ook dat het zeker niet alleen 14-jarige fans zijn die de zangeres volgen. Nee, een groot deel van mannelijk Nederland is minstens net zo fan van Emma! Het zal je dan ook niet verbazen dat na amper twee uur, de zwoele foto in kwestie al meer dan 45.000 likes binnen haalde. Wat zal Emma van plan zijn in deze uitdagende outfit?

Lees ook Emma Heesters danst wild op tafel

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.