Emma Heesters deelt spannende foto met haar volgers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Emma Heesters is een populaire zangeres, die vooral bekend is van haar covers op haar Youtube-kanaal. Inmiddels heeft ze al 3.5 miljoen abbonees te pakken. Ook op Instagram timmert ze ook lekker aan de weg met 750.000 volgers. De 25- jarige blondine blijft verbazen met haar pikante foto’s. Ons hoor je niet klagen!

Emma Heesters heeft romantische plannen

Wie de Instagrampagina van Emma Heesters bezoekt zal ongetwijfeld een wel héél zwoele fotot tegenkomen van de zangeres. Waarom we het een zwoele foto noemen? Nou, wie een kijkje neemt bij het desbetreffende kiekje ziet dat Emma Heesters voor de camera poseert in een een doorschijnend rode top. Dat niet alleen, de blondine heeft ook nog eens een rode roos in haar handen. Je zou als volgers dus zomaar de conclusie kunnen trekken dat Emma Heesters wilde romantische plannen heeft!

Mannen vallen massaal voor Emma Heesters

Met haar zwoele, uitdagende blik weet Emma Heesters het hoofd van menig man op hol te brengen. En dat weet de zangeres maar al te goed. Wie even door de lijst met haar volgers scrolt, ziet dan ook dat het zeker niet alleen 14-jarige fans zijn die de zangeres volgen. Nee, een groot deel van mannelijk Nederland is minstens net zo fan van Emma! Het zal je dan ook niet verbazen dat na amper twee uur, de zwoele foto in kwestie al meer dan 45.000 likes binnen haalde. Wat zal Emma van plan zijn in deze uitdagende outfit?

Lees ook Emma Heesters danst wild op tafel

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.